etelnair, je to klise ale zas snažila som sa vynechat zbytocnosti.. takže to inak dopadnut ani nemohlo.
preto hovorim, vyjadri sa. kazdy mame iny nazor.. a vidim, že aj ty
2) ty to takto vidis len z materialnej stranky.. ci vseobecne ? prepac, ja fakt pochybujem, že keby sa s tebou rozisiel clovek ktoreho milujes a s ktorym si bola vyse roka, tak to budes takto znasat.. ale okej
bude to sice neprimerane velky zasah do mojho nenarusitelneho sukromia, ale dnes mam naladu rozpravat.
moj vztah bol ukonceny po zhruba styroch rokoch. rozisli sme sa naraz, za zvlastnych okolnosti, ktore tu neidem teraz rozpitvavat. nikto nedal kopacky nikomu. a moje stavy?
1. bolest a lutost dokopy - asi hodinu
2. totalne zrutenie - depresivne stavy, ktore uz v zivote nechcem zazit. doteraz si neviem vysvetlit, ako je mozne, ze som ich zvladla bez psychiatra, liekov, alebo bez toho, aby som sa neodkraglovala. nevyvadzala som, ani som nebola nahnevana. nerobila som ziadne sceny ani nic podobne. ticho. uzavrela som sa do seba tak, ze ku mne uz nemal pristup vobec nikto. vsetko mi bolo ukradnute, na nicom uz nezalezalo
a to je vsetko. ja som mala iba dve stadia. nikdy som nepocitovala hnev, nenavist, ani som sa nesnazila najst si niekoho ako nahradu. potrebovala som to iba pretrpiet a po case to prestavalo tak neznesitelne boliet.
neviem ale z mojho pohladu sa s tym zeny vyrovnavaju lahsie nez si napisala. Si to napisala jak keby sa zene zrutil cely svet a myslela uz nato ze nema ziadny zmysel zit ked sa rozide. Jasne ze jej to je luto ale pokial si je vedoma ze nieco spravila /preco sa s nou rozisiel/ tak sa trapi koly tomu co sprravila. Ak sa nic take nestalo tak chyba v zene nieje. Proste si ON nasiel inu alebo ju uz nelubi alebo nieco a v takom pripade je urcite ZBYTOCNE SA TRAPIT lebo ONI nam zato NESTOJA
Je mi uzko strasne. Prepadavaju ma take navaly... Potom to je apatia - celkova, ku vsetkemu... Neda sa mi spat este viac ako obycajne... Je mi zle este viac ako obycajne... Musim sa vsemozne nutit aj do veci, ktore mam rada, lebo by som inak iba sedela doma a nerobila nic... A tak. Ale postupne sa nutim, alebo ma niekto iny nuti, alebo proste musim, a pomaly zacnem zase dychat.
Ale je to rozne. Nie je toto pravidlo. Vobec nie som ziadna hysterka a uz vobec sa mi nestane, ze padnem do lasky len tak hrrr-brrr bezhlavo. A ked uz aj, este aj potom mam taky vahavy pocit. Je to o tom, ako velmi mi na tom ktorom cloveku zalezalo a o tom, ako velmi som prijala fakt, ze "sme spolu" a zvykla som si nanho.
Aha, a mam aj ine alternativy tychto porozchodovych blues, ale to tu asi radsej pisat nebudem.
vedecky dokázané že menej bolí ked dám kopačky ja ako ked ich dostanem?pochopila som to správne? ak áno tak je to porádna blbosť.teda aspoň čo sa mňa týka.u mňa to bolo skor opačne ked som dostala kopačky bolo to menej bolestivé ako ked som ich dala ja.a zažila som už aj rozchod typu dnes "si užasná,krásna,strašne moc ta lúbim",na další deň "myslím že by sme sa mali rozísť už ťa nelúbim".no a tak si poviem ok bolí to ale život ide dalej,a začnem sa venovať tomu čo som dlho odkladala,alebo chcela skúsiť,...
neviem no, ale ked mi @hnisavica neodpise na TS-ku, tak citim bolest a potom pisem TS-ku niekomu inemu, aby som hnisovi dokazal, ze som ziadany. skoda, ze on nevie, komu pisem TS-ky, takze to nema efekt. este ze @tomas vynasiel ten odkazovac, pisem potom rovno na webky, napr. taky @tikalok ma svoje v tejto sfere odzite, ale @hnisavica je odolny a nema vycitky
Ukaz mi tu vedecku studiu, ktora hovori to co tu prezentujes
U mna su to len 2 stavy. Prvy je chvilkovy naval obrovskeho smutku (a dalsich pocitov) a ten druhy je bolest ale fyzicka. Mam slabe srdce a akekolvek vykyvy emocii mi nepridavaju na zdravy.
Ten zvysok uz je len v hlave. Trapit sa mesiac, dva, tri, pol roka ako to robia niektori ludia je uz len obycajna sebalutost.
U mňa sú dva typy rozchodov. Také, ktoré iniciuje chalan, a vtedy je moje ego oduté, fučí sa v kúte a frfle ,,Ako mohol nechať mňa a ísť za ňou? Ako sorry, ja som (insert preháňanie vlastných kladných vlasností)", čo prejde tak po troch dňoch.
Tie, ktoré iniciujem ja, tam je moje svedomie skrčené v kúte, na každého obviňujúco zazerá a hovorí si ,,Ako ma mohol ľúbiť, prečo mi dal toľko zodpovednosti? Teraz som mu ublížila a ja som tá zlá (insert hromadu ľutovania samej seba)", čo trvá ľubovoľne dlho, pokým mám masochistickú náladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ja ti napisem stavy zeny po rozchode :
1. lutost ( ten kokot nemal BMW )
2. nasratost na samu seba preco si vybrala chudobneho
3.............. tu je medzera , tu jebe s nahodnym okoloiducim
4. nove hladanie podla modelu 3K
preto hovorim, vyjadri sa. kazdy mame iny nazor.. a vidim, že aj ty
2) ty to takto vidis len z materialnej stranky.. ci vseobecne ? prepac, ja fakt pochybujem, že keby sa s tebou rozisiel clovek ktoreho milujes a s ktorym si bola vyse roka, tak to budes takto znasat.. ale okej
1- Bolesť
2- Bolesť
3- Bolesť
4- Bolesť
moj vztah bol ukonceny po zhruba styroch rokoch. rozisli sme sa naraz, za zvlastnych okolnosti, ktore tu neidem teraz rozpitvavat. nikto nedal kopacky nikomu. a moje stavy?
1. bolest a lutost dokopy - asi hodinu
2. totalne zrutenie - depresivne stavy, ktore uz v zivote nechcem zazit. doteraz si neviem vysvetlit, ako je mozne, ze som ich zvladla bez psychiatra, liekov, alebo bez toho, aby som sa neodkraglovala. nevyvadzala som, ani som nebola nahnevana. nerobila som ziadne sceny ani nic podobne. ticho. uzavrela som sa do seba tak, ze ku mne uz nemal pristup vobec nikto. vsetko mi bolo ukradnute, na nicom uz nezalezalo
a to je vsetko. ja som mala iba dve stadia. nikdy som nepocitovala hnev, nenavist, ani som sa nesnazila najst si niekoho ako nahradu. potrebovala som to iba pretrpiet a po case to prestavalo tak neznesitelne boliet.
Ale je to rozne. Nie je toto pravidlo. Vobec nie som ziadna hysterka a uz vobec sa mi nestane, ze padnem do lasky len tak hrrr-brrr bezhlavo. A ked uz aj, este aj potom mam taky vahavy pocit. Je to o tom, ako velmi mi na tom ktorom cloveku zalezalo a o tom, ako velmi som prijala fakt, ze "sme spolu" a zvykla som si nanho.
Aha, a mam aj ine alternativy tychto porozchodovych blues, ale to tu asi radsej pisat nebudem.
Napríklad ja som po skončení jedného vztahu cítila úlavu a miernu nostalgiu, a to je všetko.
2.blbosť
3.blbosť
a ešte raz blbosť... znie to ako z nejakého ženského magazínu, kde si tie staré ofučané panny vybíjajú svoju zlosť
Každý sme predsa individuálny jedinec a takisto záleží od vzťahu.. Takéto veci sa nedajú zaškatuľkovať...
ako podla mna trpia obe pohlavia rovnako (ak rovnako milovali), a nie zena viac, alebo naopak...
U mna su to len 2 stavy. Prvy je chvilkovy naval obrovskeho smutku (a dalsich pocitov) a ten druhy je bolest ale fyzicka. Mam slabe srdce a akekolvek vykyvy emocii mi nepridavaju na zdravy.
Ten zvysok uz je len v hlave. Trapit sa mesiac, dva, tri, pol roka ako to robia niektori ludia je uz len obycajna sebalutost.
1, zalozit diskusiu na birdzi
2 napisat o tom blog s milion gramatickych chyb
3 nadavat vsetkym co sa vyjadria inak nez to chce pocut ten co to zakladal
4 spravenie nejakej blbosti
5 vid bod jedna a nasledujuce
6 mozno raz dospeje...
ech.. to fakt vsetko treba generalizovat??
dvaja ludia a kazdy to preziva inak.. bez ohladu na pohlavie rasu a nabozenstvo.. este i dvojicky to mozu prezivat inak.. uch
Tie, ktoré iniciujem ja, tam je moje svedomie skrčené v kúte, na každého obviňujúco zazerá a hovorí si ,,Ako ma mohol ľúbiť, prečo mi dal toľko zodpovednosti? Teraz som mu ublížila a ja som tá zlá (insert hromadu ľutovania samej seba)", čo trvá ľubovoľne dlho, pokým mám masochistickú náladu
1. bolest - asi 15 min
2. hnev - asi 15 min
3. ina zena - az dokym sa s nim zas nerozide
ale nie, nechcem byt na nich hnusna, ale budem ! a co? zasluzia si