Ahojte, urcite viaceri z vas ste uz zazili rozchod zo svojou laskou, zaujimalo by ma ako ste sa z toho dostali, co ste robili po rozchode a ako dlho vam trvalo kym ste sa z toho dostali.
No ja som sa zabil 8) Hneď jak ma nehala som proste išiel,kupil som si vodku , sadol za volant a nič ...hneď som sa zabil A teraz som nový človek ..vstal som z mrtvých a žijem iný život .. Takže odporúčanie znie --- Kúp si fľašu vodky,choď domov vypeckuj hudbu a buď nový človek ktorý si na tu žensku už nepamätá
Záleží.
Z niektorých som sa dostala za týždeň,z iného to trvalo skoro 2 roky. A čo ti ja viem...treba sa aj vyplakať,posmútiť,vypiť podla mňa,ale čo najviac chodiť von,s kamarátmi,športovať,začať sa učiť nejaký jazyk,nájsť si hobby,venovať sa čo najviac sebe. Niekomu pomôže aj iný vzťah- klin sa klinom vybíja,ale podľa mňa je lepšie sa z toho dostať radšej sám,trochu si aj užiť byť single a neťahať city,myšlienky k ex do ďalších vzťahov.
prekvapivo rychlo som si uvedomila, ze s tym uz nic nespravim a skoncit to bola najspravnejsia vec a v podstate som prave v tom momente stastna. vedela som, ze som "over it" ked som sa dozadu nepozerala so smutkom a nahnevana, ale vdacna za to, ze sa to stalo a kam ma to posunulo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Z niektorých som sa dostala za týždeň,z iného to trvalo skoro 2 roky. A čo ti ja viem...treba sa aj vyplakať,posmútiť,vypiť podla mňa,ale čo najviac chodiť von,s kamarátmi,športovať,začať sa učiť nejaký jazyk,nájsť si hobby,venovať sa čo najviac sebe. Niekomu pomôže aj iný vzťah- klin sa klinom vybíja,ale podľa mňa je lepšie sa z toho dostať radšej sám,trochu si aj užiť byť single a neťahať city,myšlienky k ex do ďalších vzťahov.