no jo je ja to poznam to mas ako zemiaky z vajcom tyzden ich papas a na druhy tyzden pondelok zistis ze ich uz tak nelubis a spravis si radsej chlieb z maslom.....
ked ti to niekto len tak ´´zrazu´´ povie, tak ako ta vobec mohol lubit. ja by som sa skor opytal, ze kolko ma ten kolega rokov. predpokladam ze nejaky zajačik mlady
@13 VY chalani ??? pýtaj sa toho čo ti to povedal ! a nesťažuj sa na NÁS chalanov. baby sú dneska ovela horšie ako chalani. JA chalan som lúbim ťa povedal len jednej babe. Iným som to nepovedal, lebo som to tak proste necítil, tak nerozprávaj tu na NÁS chalanov, ale zamysli sa s kým sa dávaš dokopy, a neplač potom tu na takýchto fórach.
zažila som že mi 18ročný povedal že ma lúbi a o také 1-2týždne mi povedal ževraj ku mne nič necíti takže nechce v ničom ďalej pokračovať jebnutosŤ toto
Myslienka toho pride postupne ... ale ked clovek fakt lubi ... tak taka zmena moze nastat asi fakt len kvoli nejakemu zlemu cinu druhej osoby alebo ak ten prvy najde osobu ktora ho strasne pritahuje
ja ti neviem je mi to luto a podla mna tomas neni z tych co klamu skus sa s nim porozpravat co tak zrazu zo dna na den ze ches vediet dovod..mne sa to jaksi nezda...ved nikdy som od neho na teba nepocula ani pol kriveho slovka tak ja neviem ci mu preskocilo ci co...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
držím palce