o niektorych som pomaly ani nevedela s dalsimi som sa vyrovnavala velmi zle
najdi si nejake nove hobby kamaratov alebo noveho frajera nic ine ti nepomoze
(kedze mam miestami lahke hystericke sklony vzdy som chcela vediet ake by to bolo niekomu vykricat co je zac co si o nom myslim porozbijat pri tom par veci a takto musim to raz urobit uz len aby som zistila ci to pomaha
Juj moja ak to bol ten pravý tak ta to bude boliet vždy ...Ja som svoju zivotnu lasku stratila pred 2 rokmi a stale ma to boli vzdy ked is na neho spomeniem citim sa bezmocne ...
ja tak divne znasam rozchody. zacne ma to mrziet az tak po mesiaci a premenlivo...chvilu som smutny a chvilu happy, ze som volny. ale skor mi zvyknu chybat konkretne momenty vo vztahu nez osoby samotne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
o niektorych som pomaly ani nevedela s dalsimi som sa vyrovnavala velmi zle
najdi si nejake nove hobby kamaratov alebo noveho frajera nic ine ti nepomoze
(kedze mam miestami lahke hystericke sklony vzdy som chcela vediet ake by to bolo niekomu vykricat co je zac co si o nom myslim porozbijat pri tom par veci a takto musim to raz urobit uz len aby som zistila ci to pomaha
po druhom som mala asi týždeň výčitky že som sa s ním nemala rozchádzať, potom bolo dobre.
tretí ani vlastne nebol vzťah a vzalo ma to na 2roky cca, prinajmenšom.
toť vše zatiaľ.
po druhom som si poplakala jeden večer
po treťom som sa spamätávala asi mesiac
po štvrtom som si poplakala tiež len jeden večer