ako dlho vám trvalo kým ste sa z toho dostali, kým vám konečne prestal chýbať človek s ktorým ste boli aj každý deň ? pomáhal vám pri tom nejaký blízky kamrát/kamarátka alebo niečo iné ?
2 a pol ale po rozchode som dopadla psychicky na dne, zacala som chodit na discoteky, flirtovala som s chalanmi a len tak ich vyuzivat, ulety.... ich len tak poslat do prdele. Ale potom mama ma poslala ku psychoologovi. Pomohol mi dost
ja som sa z toho 1x mierne dostala,ked som ho videla s jeho novou. a uplne po roku a 9 mesiacov? tak nejako...ale nejdem to pocitat presne...a to som videla fotky narodenin,kde bol so svojou dalsou novou DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a tam bola foto,ze pribral(tak mu treba!
najviac mi pomohli uplne cudzi ludia.
prajem ti,nech sa z toho dostanes.ja som kvoli tomu obetovala strasne vela,spravila som velke zmeny,ktore teraz vobec nelutujem,prave naopak.
Stretnut niekoho noveho, ktory nas zaujme je ten spravny liek ale inak je to individualne, ako moc sme boli na partnera zatazeny, ci je stale v nasom okoli a stretavame ho a pod.
To je dosť hlúpa otázka. Nemôžeš sa porovnávať s inými. Myslím, že aj keď si s človekom každý deň, nemusíš ho mať v skutočnosti tak rada, ako niekto, kto by s ním bol raz za mesiac. Najviac záleží na hĺbke tvojich citov, ktorú zrejme aj tak nevieš objektívne posúdiť. Každopádne to bude zrejme trvať dlho, keďže si naňho možno viac naviazaná psychicky ako citovo. Blízky kamarát ti nepomôže... Jedine ak opačného pohlavia - klin sa klinom vybíja!
bohužial, nikdy ťi neprestane chýbať a rada ho budeš mať do konca života , no až príde znova niekto kto ťa bude priťahovať a budeš sa s nim cítit opäť výnimočná, tak doslova prepneš a prestaneš myslieť na svojho bývalého, preto že budeš mať plnú hlavu svojho nového chlapa...
P.S.: klaudikanajlepsia neostaň na jednom mieste, utápaná smútkom za minulosťou, si krásne 16-ročné dievča plné vitalneho života... na čase si uvedomiť že "jedna kapitola skončila a ďalšia čaká kým ju napíšeš... "
uz je to rok .. este stale z toho niesom uplne von ale mozem is uz povedat ze uz s nim byt nechcem , ale ked vidim jeho usmev , oci , pery .... (ach) .. vcera mi spoluziacka povedala '' som rada ze si z toho von , pamatam si ako si pred rokom prisla do skoly , spytala som sa ta ze ako tadeas a ty si sa rozplakala.. '' pri tej vete sa mi slzy tisli zas ... to prejde az pride niekto lepsi ,..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nie ja som samostatna
je to individuálne...
Ako som to riešil?
Nočné prechádzky, plač, prechádzky znovu plač,
Nie kamarátov som tým nezaťažoval, aj tak by mi nevedeli pomôcť...
najviac mi pomohli uplne cudzi ludia.
prajem ti,nech sa z toho dostanes.ja som kvoli tomu obetovala strasne vela,spravila som velke zmeny,ktore teraz vobec nelutujem,prave naopak.
bohužial, nikdy ťi neprestane chýbať a rada ho budeš mať do konca života , no až príde znova niekto kto ťa bude priťahovať a budeš sa s nim cítit opäť výnimočná, tak doslova prepneš a prestaneš myslieť na svojho bývalého, preto že budeš mať plnú hlavu svojho nového chlapa...
P.S.: klaudikanajlepsia neostaň na jednom mieste, utápaná smútkom za minulosťou, si krásne 16-ročné dievča plné vitalneho života... na čase si uvedomiť že "jedna kapitola skončila a ďalšia čaká kým ju napíšeš... "