otázka pre tých ktorý majú priatela...nevadí vám keď váš priatel ide von??či len s kamarátmi alebo podobne neviem kde je vo mne chyba ale mna to nehorazne štve...nedokážem sa upokojit ked viem že moja milovaná osoba sa niekde zabáva a ja sedím napr. doma.
Odpoviem len na nadpis,áno,rozčulujem sa teraz strašne,jebe ma asi všetko čo sa len da,mám dačo prechladnute pri zube a pri sánkach,a neviem si otvarat usta,neviem jesť,a je to dosť na kokot,a aj mne je z toho na kokot,lebo ma aj hrdlo bolí,nemám prachy,a musím si dačo na hrdlo kupiť,a nechce sa mi zajtra do školy,lebo ma zajtra zase prefuka,a ak sa mi tam niečo zapali,tak ma jebne,a teraz mam len nervy,tak ďakujem že si dala taký milý nadpis a mohol som sa tu posťažovať,a idem si lahnuť,dobru noc.
no, ak by ste spolu bývali málo a on by výrazne uprednostňoval kamošov pred tebou a ty by si bola opačný typ, tak by som to aj chápala. a ak to tak nie je, tak mu musíš dovoliť žiť. neopúšťa ťa, len má v živote miesto pre viac ľudí. ty keď ideš von, tiež ho neopúšťaš, len nie je jediná vec v tvojom živote. nemôžeš čakať, že mu s nikým iným na svete nebude dobre.
tak toto už hraničí s obmedzovaním slobody, pokiaľ viem tak vzťah je aj o slobode a tolerancii, nepoviem keby stále chodil niekam von, ale dievča veď aj on potrebuje mať svoj priestor a keď ho budeš takto dusiť- hmm prestane ho to baviť, aj ty si nájdi niečo čo ťa bude baviť alebo choď raz za čas s kamarátkou niekam, je pekné mať spoločné záujmy a byť spolu ale treba aj to, si chýbať.a porozmýšľaj, či keď ty sedíš sama doma, nie je aj tvoja vina- veď aj ty si slobodná.
@17 ale ja nehovorím že ja sedím doma...chodím von ale aj ked som vonku tak rozmyšlam čo prave robi a podobne...a ja ho neobmedzujem ja to v sebe dusím takže mu nehávam priestor...lenže bývam v prihorenej dedine kde nieje vôbec ludí a nece sa mi furt niekde cestovať...určite by si pochopila kebyže tu bývaš
a ja mu newolám wôbec wždy čakám kedy on zawolá nehoworím mu že nemôže niekam isť alebo že sa urazím ja to ešte raz opakujem DUSIM to v sebe aby mal volnosť...a čo je na tom zle ked sa nad tým po tajomky rozčulujem
@22 no ete pred rokom to tak robil lenže jeho rodičia povedali že sme furt spolu a že by môžeme byť spolu len raz za týždeň...a vonku môže byť len krátko takže kebyže ide potajomky za mnou čo od neho nechcem tak by tu nastal další problém a to su autobusy ktoré mu idú raz za deň...
ja náhodou celkom presne viem o čom hovorí.. keď som na chorej doma a môj najdrahší sa ide dade baviť tiež takpovediac žiarlim alebo ako to nazvať, proste ma to žerie trochu..
lebo on sa baví a ja nie som s ním.. a hrozím sa toho že čo ak sa stane dačo dôležité a nebudem pri tom.. alebo tak celkovo len taký egoistický záchvev že sakra tak ja som chorá doma a on sa kľudne ide baviť a vôbec sa mi neozýva každých desať minút že ako mi je (irónia, aby ma dakto nedojebal čo trepem
napríklad určite viem že ja by som bez neho šla tiež a vtedy by som to nebrala tak že som ho opustila ani by som nemala výčitky že sa bavím bez neho.. takže to nie je obmedzovanie osobnej slobody alebo také niečo, podľa mňa je to normálne niečo takéto cítiť, kým sa to samozrejme nepreháňa a nejaké veľké scény mu z toho nerobíš, lebo ti zdupká..
inak ešte jedna vec, píšeš že sa ti nechce furt cestovať za ním.. čiže by si mohla byť s ním len sa ti nechce? to tiež nie je bohvieaký dôvod tak sa proste dohodnite že raz prídeš ty za ním a druhý raz on za tebou.. a máte pokoj..
nie. ved ked s niekym chodim, tak mu trochu aj doverujem predsa. A tiez nie je dobre, ak dvaja spolu travia vsetok volny cas. kamaratov zanedbavat je somarina.
Niekedy ma to tiež štvalo hlavne keď som nebol v psychickej pohode ale inak nedá sa robiť nič iné len si zvyknúť. Časom ťa možno bude brať sebou dovtedy ale nevešaj hlavu nieje to nič hrozné. Hlavné je nesedieť sama doma na zadku ak ťa to štve tak to bude 100x horšie. Nájdi si niečo čo ťa zamestná(a hlavne tvoju hlavu). A tiež bývam na konci sveta
No maš to blbe ked byvaš niekde v riti ...ale tak všetko sa dá ked sa chce No al e ked pišeš, že raz do tyždňa sa vidite tak asik aj mna by po niekoľkých dňoch začali napad také veci že kde je vonku s kamošmi a čo asik robi..a tiež by ma to sralo ...ale tak dôveruj mu a snažte sa nejako viac byť spolu možno by to pomohlo
@Fxx chudatko ...račej by si nemal isť do školy...aby to nebolo horšie.
Neviem ja nikdy takto nežiarlim, proste raz ide on von zo svojimi kamarátmi raz ja zo svojimi, občas spoločne, bývame v iných mestach a chcem nech sa zabáva a má dobre aj bezomna aspon bude potom pri mne veselší
tebe vadí že on sa zabáva a ty sedíš doma, určite máš nejakých známych s ktorými tiež možeš skočiť von, alebo si nejakých nájdi prípadne dáke záluby... hned budeš menej žiarliť.
@omega- taxík-toľko peňazí nemáme,pešo- kým by prešiel 10km by bola tma a potom ďalších 10km naspäť by nestíhal prísť domou na čas. bicykel- nato je teraz zima a nechcela by som aby mi chudáčik zmrzol
@25 aj ja sa rozčuľujem nad svojím názorom a preto som založila túto diskusiu, aby ste mi poradili ako to po potlačiť
@26 mne by sa chcelo cestovať keby išli spoje a keby to jeho rodičom nevadilo, že chceme byť furt spolu
@27 veď ja mu dôverujem, len si každú minútu počas toho čo je vonku pokladám otázku čo robí a kedy zavolá.
@29 ja mu nevyvolávam za celý čas čo je vonku mu ani neprezvoním
@30 aj v mojom prípade to bolo najprv tak, že on sedel doma a ja som sa furt niekde flákala, teraz sme si vymenili role
@31 len cez prázdniny sa vidíme raz do týždňa, inak sme spolu furt v lavici
chalani v takomto veku nechcu byť moc obmedzovaní a cchcú byť časo s kamaratmi, ale aj je čas ktorý trávi s tbou a s nimi vyrovnaný mala by si byť pokojná, ale chápem tvoje naroky na neho by ť s nim stale, ale ked ho budeš obmedzovať, prrestane ho to baviť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
pre tentokrát snáď navrhnem iba obmedziť majetnícke sklony naproti tvojmu priateľovi..
@2 áááno a dosť neviem čo mám robiť aby som sa upokojila
Preboha, veď má vlastný život, nechaj ho!
A pozri trebárs, aké má @fxx problémy! Ty sa tu sťažuješ, že frajer ide s kamošom na pivo a on má chudák niečo so zubom!!
lebo on sa baví a ja nie som s ním.. a hrozím sa toho že čo ak sa stane dačo dôležité a nebudem pri tom.. alebo tak celkovo len taký egoistický záchvev že sakra tak ja som chorá doma a on sa kľudne ide baviť a vôbec sa mi neozýva každých desať minút že ako mi je (irónia, aby ma dakto nedojebal čo trepem
napríklad určite viem že ja by som bez neho šla tiež a vtedy by som to nebrala tak že som ho opustila ani by som nemala výčitky že sa bavím bez neho.. takže to nie je obmedzovanie osobnej slobody alebo také niečo, podľa mňa je to normálne niečo takéto cítiť, kým sa to samozrejme nepreháňa a nejaké veľké scény mu z toho nerobíš, lebo ti zdupká..
inak ešte jedna vec, píšeš že sa ti nechce furt cestovať za ním.. čiže by si mohla byť s ním len sa ti nechce? to tiež nie je bohvieaký dôvod tak sa proste dohodnite že raz prídeš ty za ním a druhý raz on za tebou.. a máte pokoj..
chudák fxx
@Fxx chudatko ...račej by si nemal isť do školy...aby to nebolo horšie.
Ako chces ovplivnit emocie ?
Trebars by sa to zmenilo keby ste sa castejsie videli.
tebe vadí že on sa zabáva a ty sedíš doma, určite máš nejakých známych s ktorými tiež možeš skočiť von, alebo si nejakých nájdi prípadne dáke záluby... hned budeš menej žiarliť.
ked sme boli spolu kratko tak mi to tiez vadilo ale teraz uz to beriem uplne inak...ved nemozeme byt furt spolu...sem tam si treba aj oddychnut
@25 aj ja sa rozčuľujem nad svojím názorom a preto som založila túto diskusiu, aby ste mi poradili ako to po potlačiť
@26 mne by sa chcelo cestovať keby išli spoje a keby to jeho rodičom nevadilo, že chceme byť furt spolu
@27 veď ja mu dôverujem, len si každú minútu počas toho čo je vonku pokladám otázku čo robí a kedy zavolá.
@29 ja mu nevyvolávam za celý čas čo je vonku mu ani neprezvoním
@30 aj v mojom prípade to bolo najprv tak, že on sedel doma a ja som sa furt niekde flákala, teraz sme si vymenili role
@31 len cez prázdniny sa vidíme raz do týždňa, inak sme spolu furt v lavici