Ahojte prestupujem z bilingválneho gymnázia na obyčajné štvorročné a teraz som druhacka. ale potrebujem najprv napísať rozdielovky z druhého cudzieho jazyka keďže teraz sa učím francúzštinu a na tej škole kam idem ju nevyucuju.zvyšok dopíšem v komente
No takže si potrebujem vybrať medzi nemčinou a ruštinou.. nemčinu som sa učila na základke ale predsa len som ju uz nemala dva roky.. z tej školy mi síce maju dať skice podľa ktorých sa budem učiť na tie skúšky ale bojím sa, ze toho bude veľa a nestihnem si dobrat tie dva roky co som ju nemala.. a rustina je vraj ľahká ale tu zase neviem ani a zvuku co by ste si vybrali na mojom mieste?
ja som bola v podobnej situácii, s tým, že nemčinu som nikdy predtým nevidela a v pohode som sa tie dva roky, čo oni prebrali, doučila a rozdielové skúšky som napísala! čiže, ty máš ešte tú výhodu, že aspoň tušíš ako asi vyzerá ja by som si vybrala nemčinu
Jednoduchšie sa máš doučiť nemčinu z ktorej si už čo to mala ako sa učiť " ľahkú " ruštinu o ktorej nemáš ani páru.
Ono síce čo to z ruštiny kopec ľudí rozumieť ale niečo sa z nej vyslovene drtiť a niečo z nej fakt vedieť na úrovni už nie je také ľahké.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ono síce čo to z ruštiny kopec ľudí rozumieť ale niečo sa z nej vyslovene drtiť a niečo z nej fakt vedieť na úrovni už nie je také ľahké.