mám takú strašne divnú otázku (ale to je TU normálne). Ako sa volá tá vec, čo vznikne z rozdrveného rožku? neviem si spomenúť na presný názov, no zdá sa mi, že to začína na T
@davidkq @demonica13 nene prézle su/je struhanka napriklad u nas na zahori viem ze niekde to su aj brezle a rezen je šnicl /a @bunat sak a snicle su teda v com obalene ked prezle nejsu struhanka co je to ta struhanka potom podla teba ?
@torpedo08 snicle su obalene v muke, vajci a v struhanke a z toho vznikne take cesticko a tomu ja hovorim prezle..struhanka je proste len rozdrveny rozok teda aspon podla mna
@torpedo08 ja sa nehadam, len ja to tak volam...ale neviem si predstavit, ze ked ides jest napr. slivkove gule so struhankou a cukrom, ze to nazves prezle
@torpedo08 ja chapem, ze to tak nazves aj chapem, ze preco..len ked ja pod prezlami rozumiem to cesticko, tak si predstavim slivkove gule a na tom natrhane kusky prezlov zo snicle
@bunat aha no tak ale mozno by to bolo celkom dobre co ty vies mozno si vymyslela novy recept na ktorom zarobis miliony ! ked ano tak si prosim 30 % zarobku za spoluvymyslenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Strúhanka je dobrá vec
ano
@demonica13 nene prézle su/je struhanka napriklad u nas na zahori viem ze niekde to su aj brezle a rezen je šnicl /a
@bunat sak a snicle su teda v com obalene ked prezle nejsu struhanka co je to ta struhanka potom podla teba ?
mne aj kamarátka hovorila že sú to prézle, ale ja som si (ne)pamätala niečo iné