nekukam to ...ale nic nove pod slnkom ..niektori rozhodcovia su uplny kokoti ...a byt tam na lade tym hracom tak mu niekedy dam aj slapaka korculov na gebulu kebyze ma fakt nasere a chytim hysak ...
ale faulujú aj naši dosť...ale niečo je fakt pískané príliš prísne...
ale ako mi pamäť siaha, nikdy sme s Kanadou nemali dobrých rozhodcov...spomeňte si na to, ako podrazili vtedy Lašáka a nebolo to odpískané, dostali sme gól a nepostúpili ďalej
cista hamba ...normalne nech uz to co najskor skonci..lebo budeme presne rovnako na vysmech roky ..ako boli ked sme boli zlaty nori ze sme ich vyprasili nejak 11:1 ci 0 hh
keco, dik, že si to za mňa, ešte pridaj, lebo mňa momentálne ide všetkomožné a nemožné o zem
azzurepanter... NA TO SI VELMI DOBRE PAMETAM... a áno... presne tak... vžddy!!!! vygasneme rozhodcu ktorý ako ..... nadŕža kanade... prvé dva góly ani nemali byť! to by odsúhlasil zdravotne mozgovo každý! a štvrtý a šiesty deto! takže mi to vychádza na dva riadne góly od kanady, ktorá hrá dobre, ale rozhodca hraje lepšie, ako sa zdá! takže američan, vravíš keco?
tak to už naozaj použijem hossovu hlášku..... NO COMMENT
@34 de facto si ju nekomentoval, pretoze moja skutocna statna prislusnost je SR ale inak kukam, ze ty tu vlastne neustale komentujes stratu zraku, guli a neviem coho este u tych ludi, co s tebou jaksi nesuhlasia xD takze nic nove
inak som rada, že hossa dal gól, ten sa teda riadne snaží, vidno, že hossovská krv buhahahahahhaha, ešte to namastí, new age... wuááá, no a záverečná kvázi bitka od kanady po druhom góle bola nanajvýš trápna proste nedokázali stráviť, že sme si dovolili dať gól... a povedzte mi prosím pekne, kto dal tretí, lebo stream mi padol, chvála mu už teraz
@stodvacinkar ide o ine.. zakazdym je na vine rozhodca.. ano pomohol im.. ale co sme cakali. vzdy to tak bolo. slovaci mali vzdy poddajny tim. Rozhodca je pan na lade to nezmenime nech je to kto chce. Kebyze hrame to co vieme, tak by mohol piskat neviem co, dopadlo by to inak. Tu ide i o psychiku. Ci ked piska proti nam tim padne, alebo sa vzchopi a povie si.. chalani dokazeme to. hraval som futbal a viem aky je to pocit, ked hras s prvym a rozhodca je kupeny.. ale ked sme sa odhodlali tak sme s nimi hrali vyrovnanu partiu..
ano konecne sa ukazuje, ze slovaci vedia hrat i hokej a skoda ze im to neslo. skoda zahodenych sanci a chybalo i stastie.. ale napriek vsetkemu, na remizu proti kanade sme vykonom nemali.. a kebyze piska i niekto iny.. dopadlo by to rovnako..
@46 pôsobí to ako klišé-rozhodca je ten zlý ale teraz je na tom KUS pravdy
preto sa pýtam či si pozeral celý zápas, inak je to rozprava o hovne
kanada hrala v prvej tretine 5-6 presiloviek, padli z toho 3 góly a psychika šla do kýblu, z toho sa ťažko spamätáva..potom sudí prihodil niečo aj nám ale to by sme museli vedieť hrať presilovky-nevieme a tak ten zápas dopadol..napriek tomu myslím že sme hrali vyrovnanú partiu, na remízu to možno nebolo ale ani na 4 gólový rozdiel
toť môj názor, ak má niekto iný, v pohode, nikomu nič neberiem
"Na rozhodcov ťažké srdce mať nemôžeme. Fauly to boli," priznáva chlapsky Handzuš. "Jeden, či dva mohli byť diskutabilné, ale nám musí byť jasné, že ak chceme pomýšľať na úspech, tak musíme hrať v prvom rade čisto. Ak aj vylúčenia prídu, tak ich musíme ustáť oveľa lepšie. V niektorých fázach sme hrali ako malé deti na rybníku. Zlepšilo sa to až v závere a na tom by sme mali budovať."
Ano pozeral a spravne vravis. Ale ak chces hovorit o vyrovnanej partii, tak by sme museli vediet zvladnut i tie oslabovky a nie s kazdej druhej dostat gol. A to ze sme lavy v tych nasich presilovkach tiez nesvedci o tom, ze sme dnes hrali tak, aby sme si zasluzili vyhrat.
Nechap ma zle. Netesim sa a nenadavam na nase muzstvo. Len mi je luto. No stale im drzim palce a ked uz nic ine.. Nech aspon tym cechom ukaze, ze "my na to mame"
suhlasim so @stodvacinkar ,prva tretina bola hrozna,som len sedela a nadavala na rozhodcu,kreten!ako dobre,nasi faulovali,ale Kanada tiez a nepiskal im nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A to keď som bol krpec tiež som sa vedel nasrať na rozhodcu ...
Ešteže som dostal rozum ...
ale ako mi pamäť siaha, nikdy sme s Kanadou nemali dobrých rozhodcov...spomeňte si na to, ako podrazili vtedy Lašáka a nebolo to odpískané, dostali sme gól a nepostúpili ďalej
Hej, asi to už bude tak ...
Až mi slzy idú do očí, keď si pomyslím že by som tu naňho mohol nadávať, ale stratené gule mi túto produktívnu činnosť nedovolia, fňuk ...
ideme domov
tesim sa na cechov
jednak sú potom unavení a fasujú góly jak na páse
azzurepanter... NA TO SI VELMI DOBRE PAMETAM... a áno... presne tak... vžddy!!!! vygasneme rozhodcu ktorý ako ..... nadŕža kanade... prvé dva góly ani nemali byť! to by odsúhlasil zdravotne mozgovo každý! a štvrtý a šiesty deto! takže mi to vychádza na dva riadne góly od kanady, ktorá hrá dobre, ale rozhodca hraje lepšie, ako sa zdá! takže američan, vravíš keco?
tak to už naozaj použijem hossovu hlášku..... NO COMMENT
proti kanade sú slabší aj iné mužstvá, zďaleka lepšie než my! ide o rozhodcu ,to sa rieši vo fóre... ak si si nevšimol
cacacacaca... ale Rusi sú aj tak nanannanajlepší
a nauč sa čítať 26ročný muž
@32 uz len toto mi staci precitat a lezim na zemi
prvé dva góly ani nemali byť! to by odsúhlasil zdravotne mozgovo každý! a štvrtý a šiesty deto! takže mi to vychádza na dva riadne góly od kanady
bravo
nestoji to za to. ak by nasi hrali dobre, tak hoc by sa rozhodca i roztrhal, stale by hrali aspon vyrvonanu partiu.. a nebolo by to ako to je..
je mi to luto a veril som.. ale zda sa mi, ze tam fakt nehraju nic extra..
uz sa len modlit aby ziskali body na stvrtfinale..
Jasné, že naši hrali ZLE, nech už by ten rozhodca bol aj Mongol. Ale zas mohla byť aj väčšia hanba, aspoň, že dali nejaký gól
tyša, jasne, že kanade patrí víťazstvo, ale štyri góly by som im ubrala, pretože to ani neboli góly
ano konecne sa ukazuje, ze slovaci vedia hrat i hokej a skoda ze im to neslo. skoda zahodenych sanci a chybalo i stastie.. ale napriek vsetkemu, na remizu proti kanade sme vykonom nemali.. a kebyze piska i niekto iny.. dopadlo by to rovnako..
preto sa pýtam či si pozeral celý zápas, inak je to rozprava o hovne
kanada hrala v prvej tretine 5-6 presiloviek, padli z toho 3 góly a psychika šla do kýblu, z toho sa ťažko spamätáva..potom sudí prihodil niečo aj nám ale to by sme museli vedieť hrať presilovky-nevieme a tak ten zápas dopadol..napriek tomu myslím že sme hrali vyrovnanú partiu, na remízu to možno nebolo ale ani na 4 gólový rozdiel
toť môj názor, ak má niekto iný, v pohode, nikomu nič neberiem
HOWG
Ano pozeral a spravne vravis. Ale ak chces hovorit o vyrovnanej partii, tak by sme museli vediet zvladnut i tie oslabovky a nie s kazdej druhej dostat gol. A to ze sme lavy v tych nasich presilovkach tiez nesvedci o tom, ze sme dnes hrali tak, aby sme si zasluzili vyhrat.
Nechap ma zle. Netesim sa a nenadavam na nase muzstvo. Len mi je luto. No stale im drzim palce a ked uz nic ine.. Nech aspon tym cechom ukaze, ze "my na to mame"