Ahojte potrebujem pomoc čo si myslíte ktorá škola je lepšia Obchodná akadémia alebo súkromná podnikateľská? obe sú zamerané ekonomickým smerom až nato,že na súkromnej sa platia väčšie peniaze ale nieje tam toľko veľa žiakov a hlavne namyslených báb
Rozhodni sa podľa toho, kde ti bude príjemnejšie. Inak si myslím, že je to jedno i keď na Slovensku si väčšina ľudí myslím, že ak je škola súkromná, tak je zlá. Ale inak ti to môže byť jedno.
ja by som od súkromnej školy čakala, že tam budú namyslené baby ale okej.
pokiaľ máš tie peniaze, ktoré treba investovať a súkromná má lepšie výsledky (čo je vzhľadom na nízky počet žiakov očakávateľné) tak by si mala ísť asi tam, pokiaľ je však úrovňou rovnaká ako normálna obchodná tak nevidím dôvod platiť za to isté, čo máš normálne zadarmo
neskutočne sa to oplatí, priplatiť si za to keď na súkromnej chceš, tak sa môžeš naučiť neskutočne veľa, ja som si takmer úplne všetky predmety akoby volil, mal som 4 cudzie jazyky a takto, v živote by sa ti štátna škola takto neprispôsobila, respektíve na tej mojej sa neprispôsobia ani len minimálne
@minkapb
to je veľký veľký veľký mýtus o tom uplatnení... ver mi, že každému je ťažko u riti na ktorú strednú si chodila, oni si nebudú hľadať hodnotenia a rebríčky škôl. Ak pôjdeš na vysokú, tak sa bude pozerať na tú a ak nie, tak budú pozerať na tvoje schopnosti v životopise alebo ako zaujmeš na pohovore a na to ťa súkromná škola pripraví lepšie ako štátna (ak teda budeš sama chcieť)
my so @silviaaa vieme o čom hovoríme naša škola bola mrte a naozaj ak si chcela,tak si mala po krk práce v škole, mimo školy, stále a ver mi, že si sa veľa naučila, na druhú stranu ak si nechcela, tak si prechádzala so štvorkami, pretože oni ťa nebudú nútiť sa učiť, keď majú peniaze za to, že tam chodíš... je len na tebe či tú investíciu do vzdelania využiješ alebo nie
úprimne tá škola chýba @silviaaa štátne školy sú veľká sračka, joj... veľká !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
pokiaľ máš tie peniaze, ktoré treba investovať a súkromná má lepšie výsledky (čo je vzhľadom na nízky počet žiakov očakávateľné) tak by si mala ísť asi tam, pokiaľ je však úrovňou rovnaká ako normálna obchodná tak nevidím dôvod platiť za to isté, čo máš normálne zadarmo
ja som za súkromnú
to je veľký veľký veľký mýtus o tom uplatnení... ver mi, že každému je ťažko u riti na ktorú strednú si chodila, oni si nebudú hľadať hodnotenia a rebríčky škôl. Ak pôjdeš na vysokú, tak sa bude pozerať na tú a ak nie, tak budú pozerať na tvoje schopnosti v životopise alebo ako zaujmeš na pohovore a na to ťa súkromná škola pripraví lepšie ako štátna (ak teda budeš sama chcieť)
my so @silviaaa vieme o čom hovoríme naša škola bola mrte a naozaj ak si chcela,tak si mala po krk práce v škole, mimo školy, stále a ver mi, že si sa veľa naučila, na druhú stranu ak si nechcela, tak si prechádzala so štvorkami, pretože oni ťa nebudú nútiť sa učiť, keď majú peniaze za to, že tam chodíš... je len na tebe či tú investíciu do vzdelania využiješ alebo nie
úprimne tá škola chýba @silviaaa štátne školy sú veľká sračka, joj... veľká !