čo vám chýba v oblasti elektroniky? myslím tým napr. hry, aplikácie na telefón, alebo webstránky z konkrétnym obsahom (akým?) čo najčastejšie gúglite alebo hľadáte? čo by ste na internete uvítali?
Chýba mi sociálna sieť, ktorej pravidlá sa nedajú obísť. Taká, ktorá je naprogramovaná tak, že sa nedá používať v rozpore s pravidlami. To by som nemusela o sebe pochybovať pri žiadnom poste, keby som si neprečítala podmienky používania...teda nemusela by som mať strach z porušenia pravidiel alebo niekoho, kto by ma na to upozorňoval...
iba nápad nestačí, ale snaha je začiatok! nedaj sa odradiť a odhadni trh - úspech zaručený. A okrem iného, ak sa už do toho pustíš, načítaj si zákony, je dobré to zastrešiť, lebo potom ti ten nápad môže niekto ukradnúť, zneužiť a pod. Informuj sa niekde na nete, napr. » www.epi.sk/Obchodny-vestni...
ja chcem aplikaciu kde bue jedno tlacitko - vygeneruj vyherne cisla v loto.. a ked to kliknem a podam, tak vzdy vyhram hlavnu cenu.... a ked nie, tak mi to ten co to naprogramoval preplati ako reklamaciu chyby aplikacie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nenasiel som to...chyba mi teda nejaka aplikacia, ktora dokaze najst ludi podla podobneho popisu
1 000 000 000 BYR = 8 8604,66€
Držím palce!
a preco sa chces stat miliardarom?