Ja sa veľmi rada bavím s kýmkolvek Napríklad včera s dvomi barmanmi len tak sme kecali asi 20 minút, v parku s nejakým chlapcom a potom ešte s predavačkami v obchode a jedným SBSkárom Poznám, ale aj ľudí čo sa takýmto rozhovorom skôr vyhýbajú, tak ako ste na tom vy?
dnes aj s 10 ludmi a vlastne aj vcera a tak a dennodenne zistujem, ze skor, ako by sa clovek mal takemu niecomu vyhybat, by to skor malo byt tak, ze to ma vyhladavat ale s dobrou naladou
to ani ja nemam rada, ked mi babicka pride do obchodu a zacne hovorit ako ju vsetko boli
ale vcera bola taka mila pani a ked odchadzala, tak povedala:"vyzerate velmi inteligentne, slecna. drzim vam palce v zivote!"
to oni začnú rozprávať na mňa Náhodou máme spoločnú cestu a oni začnú rozprávať. Aj dnes v Lídli jeden pán: "Ťažký je ten osud. Treba bojovať a tak ďalej.... No proste som už zvyknutá na takéto nečakané rozhovory Takže mňa to už ani neprekvapuje ... skôr je to taká samozrejmosť
Takéto rozhovory ma vždy potešia, dnes som napr. kecal s jedným ujom, ktorý venčil takých dvoch nádherných psov... A predtým som kecal s holkou v obchode pri vyberaní alkoholu ... Včera zas napr. pri behaní najprv s takými dvomi mladšími babami a potom neskôr s jedným týpkom, ktorý už ako ja nevládal behať ...
No niekedy na to náladu nemám, niekedy sa tomu vyhnem a niekedy sa toho hanbím
byvala napln prace scasti, nadvazovat vztahy a komunikacia so zakaznikom, cize moje rozhovory o pocasi su chyrne, som schopna rozpravat aj polhodinu o toom!!!
ale aby som to uviedla na pravu mieru, v praci s tym problem nemam, v sukromi to moc nepraktizujem, skor si drzim odstup, niektori ludia to beru ako namyslenost a povrchnost, ale jednoducho nie vzdy mam naladu sa bavit s cudzimi ludmi a zacinat konverzacie.
ja by som sa vlastne aj celkom rad rozpraval niekedy s cudzimi ludmi, ale neviem to, nemam to v povahe..ak je niekto moc ukecany tak zomna nejake vety dostane, ale to sa mi casto nestava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
to ani ja nemam rada, ked mi babicka pride do obchodu a zacne hovorit ako ju vsetko boli
ale vcera bola taka mila pani a ked odchadzala, tak povedala:"vyzerate velmi inteligentne, slecna. drzim vam palce v zivote!"
No niekedy na to náladu nemám, niekedy sa tomu vyhnem a niekedy sa toho hanbím
ale na takýto rozhovor musí byť proper zámienka