Rozprávate sa s cudzími ľuďmi radi alebo nie? Ak áno, o čom? Začínate rozhovor vy alebo ten druhý? A spomeniete si kde ste naposledy komunikovali s neznámym človekom?
naposledy to bolo asi s dievčaťom v autobuse, ktoré sa rozprávalo s niekým iným že ide na rovnakú prednášku ako ja tak som zisťovala od nej že ako na tom je atď, šla som s ňou potom po kníhkupectvách do antikvariátu a idem ju pozvať na čaj!
a aj s bezdomovcom v BB som sa rozprávala, ako sa teším na nové notabene a skadiaľ som a tak, na druhý deň sa na mňa usmieval riadne, tak ma to tešilo.
proste aaah som vo svojom pri takýchto veciach, mám veľmi rada ľudí, ale
potom udržiavanie vzťahov je úplne iná vec ktorú neviem, čiže ktovie či je to takto dobré.
posledny rozhovor bol s ciganom na autobusovej stanici sa ma pytal,ze kam idem a bla bla a potom povedal,ze som slusne vychovana,ze mam dobre srdce ked sa s nim rozpravam takto lebo minule sa mu stale,ze ked sa nejakej babe prihovoril tak povedala nech zmizne lebo zavola policiu
ak niekto nazbiera odvahu prihovorit sa mi,tak sa rada porozpravam ale ja cudzie osoby nezvyknem len tak oslovit
hmm mňa nejako ľudia nezastavujú a ja ich tiež nie.
Ale raz keď som išla s kamarátom vlakom kdesi tak sa pri nás pristavil taký starý ujo a vyprával nám v podstate celý jeho život, ako bol na vojne a tak. To bolo super
nemám rada rozhovory s cudzími a stále ma niekto niekde oslovuje :ehm:
a v poslednej dobe vážne rozmýšľam o tom, že si na ksicht nalepím tabuľku "Nerozprávaj sa so mnou!!!"
Viac-menej musim. Ale vacsinou formalne, pracovne. A ked chcem prejst do neformalnej sfery, poviem nejaky joke a sledujem reakciu Mam rad tie pohlady, ked hovorim nieco vazne a formalne a zrazu poviem s vaznou tvarou nejaky vtipek a ked im to dojde
Ak niekde čakám, napríklad u lekára v čakárni, na stanici...asi kdekoľvek. Či oslovím prvý záleží podľa nálady a aktuálnej situácie na danom mieste. Nerád som ticho, ak niekde dlho čakám, ale poznám aj ľudí, ktorí neradi komunikujú a radšej sedia a čumia do blba... ak vidím reakciu, že osoba nemá záujem komunikovať, tak to nesílim.
Naposledy... asi s novými spolužiakmi. Ale stala sa mi aj jedná milá udalosť. Prišiel som na cvičenie a videl som chlapíka ako sedí v poslednej lavici, tak som si prisadol a pýtam sa ho: "Ahoj, čo študuješ." A on tak pozrel na mňa a vraví:"Matematiku."
Heej a si tu na cviku prvýkrát? A on mi: Áno. Tak som si pripravil veci a čakal som, lebo už malo cviko začať. Keď sme už boli všetci, tak sa ten človek vedľa mňa postavil a hovorí: "Tak dobrý deň, ja som ... a budem mať s vami tento semester cvičenia. Keďže ste prvý raz cvičenie nemali so mnou, lebo som bol na konferencii, tak ešte nejaké organizačné info..."
minule som sa prechadzal s frajirku po valale a zrazu taly ujo z dvora sa k nam prihovoril a kecali sme.. z jeho nonotonneho hladu sme zistili, ze je to farar
akurát včera na 99% rozhovory s cudzími začínajú vďaka môjmu psíkovi inak sa nerada rozprávam s cudzími , ale ak je to príjemný človek a začneme od psov tak mi to nejako neva
Mimo práce...ja sa prihovorím ľuďom iba ak majú psa, ale to sa potom bavíme len o psoch. Alebo susedom. Alebo, keď potrebujem niečo vedieť. Mne sa ľudia sami od seba prihovoria málokedy - rovnako ako ja iným, v BA to aj tak nie je veľmi obvvyklé.
Ak sa mi už niekto prihovorí, tak mi buď niečo ponúka (vzorky, letáky a i.), alebo niečo chce (cigy, peniaze), alebo sa potrebuje opýtať na čas/smer/whatever, alebo ma balí, alebo je to stará babka/starý dedko, ktorý má potrebu sa rozprávať s cudzími ľuďmi
ako-kedy...
naposledy, keď som cestovala v buse do TN sa so mnou začala baviť jedna opitá teta...slúchadlá som rovno odložila do tašky, keď mi došlo, že hudbu už asi počúvať nebudem ...stále sa opakovala najprv vyprávala o Baťovi, ako sa zamilovala do jeho sochy a čo všetko dokázal a postavil potom o jej rodine..a ták... celkom to bolo vtipné aj
samozrejmičko zavisi či je to nejaky opiles co ma chutku komunikovat alebo mily spoluinternatujuci chalanko naposledy s nejakm okoloiducim na intri, a ano, rada spozn avam novych ludi, pred tyzdnom som sa dala do reci asi s 80 rocnym ujom na zastavke
@alysia napr. známi mojich známych! príp. spolužiaci/kolegovia/atď, to je stále iné, ako keď ťa niekto otravuje vonku/na stanici/vo vlaku/buse/proste hocikde, kde by si sa normálne s nikým do reči nedala
@tangerina jááj, takže hoci pre teba sú neznami, tak kedze su to znami tovjich znamych, tak uz nie su taki neznami
normálne definuj normálnosť, pre mňa je normálne sa baviť s niekým vonku
@tangerina tak si daj tu cedulku na čelo, nech ti dajú všetci pokoj, alebo vyzeráš moc milo, tak sa skús tváriť nejak horšie @igorv to nie ale staci, ak najdem nejaku zamienku a nie ani nejako ze by som chcela účelovo komunikovat, len mi to pride prirodzene, ja to neviem opisat, proste nerobi mi problem len tak s niekym kecat na zastavke. napr minule som sa mala stretnut s jednou holkou, len som si nepamatala presne ako vyzera, tak som zastavila nejaku inu holku a zrazu smne kecali o škole a o tom čo ona robí a tak ... jedna holka mi v autobuse zdvihla gombík zo zeme a už sme sa bavili o kabaáte a o oblečení
mňa raz zastavil taký chlap, že či neviem kde je to a to a ked som povedala, že neviem, tak začal že mám super rifle a celkovo som sympatická, či nejdem na kávu a minule keď pršalo išla som s dáždnikom a zrazu spoza mňa nejaký chlapík, že či ho schovám pod dáždnik, tak som ho schovala, chvíľu sme sa rozpravali a potom začal že nie som len pekná ale aj milá a také veci a keďže ja sa nepovažujem za nejaké extra pekné dievča tak mi to celkom lichotí kým nezačnú byť vterní samozrejme
a inak podľa mňa niektorí ľudia vyžarujú, že sú také ľahké povahy alebo ako to nazvať lebo z 10x sa mi minimalne 7x stane v Trnave na stanici že ma zastaví ciganka že mam pekne oči, dožijem sa sto rokov a nech jej dam dve eura.. a takisto pre všeliaké prieskumy ma stale zastavuju a napr. moju sestru zastavil niekto možno tak pred dvoma rokmi naposledy
@alysia akože je to sympatické, ľudia furt čumia do displejov a ja sám mám slúchadlá v ušiach, ale ak by som sa s niekým dal do reči bolo by to super len to, že som sluchadlový typ
@alysia asi si dám tú ceduľu, bo tváriť sa horšie som už skúšala a zas za mnou niekto prišiel s tým, že prečo sa tak tvárim! proste, nedajú mi pokoj cudzí ľudia ani keď sa zahrabem asi
@igorv no hej, sluchatkoví ľudia maju smolu
proste ja nemam problem prist za nejakou zenskou a pochvalit jej kabat, alebo tak, aj v na brigade v alberte na pokladni kazdu chvilu nieoc preberam s nejakym zakaznikom @tangerina skus cedulu no ... no tak sa tvar tak neutralne, ze ani hrozne ani moc milo
@alysia ked ma nahodou niekde uvidiš drbni do mňa, postrihaj mi kabely so mnou nikto nekomunikuje :/ minule sa ma jeden chalan bál na zastavke ked som sa pytal na ktory autobus mam nastupiť
@igorv ok, mile s radosťou a inak dúfam, že nie si ten typ, čo ide do obchodu, sluchátka si nedá dole a ešte na predavačku kričí, že hovorí potichu
no tak mi pošli foto ako vyzeras aj so sluchatkami a oblčením
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
naposledy to bolo asi s dievčaťom v autobuse, ktoré sa rozprávalo s niekým iným že ide na rovnakú prednášku ako ja tak som zisťovala od nej že ako na tom je atď, šla som s ňou potom po kníhkupectvách do antikvariátu a idem ju pozvať na čaj!
a aj s bezdomovcom v BB som sa rozprávala, ako sa teším na nové notabene a skadiaľ som a tak, na druhý deň sa na mňa usmieval riadne, tak ma to tešilo.
proste aaah som vo svojom pri takýchto veciach, mám veľmi rada ľudí, ale
potom udržiavanie vzťahov je úplne iná vec ktorú neviem, čiže ktovie či je to takto dobré.
ale mala by som to obmedziť, lebo priam priťahujem jehovistov, mormónov a podobné typy...
ak niekto nazbiera odvahu prihovorit sa mi,tak sa rada porozpravam ale ja cudzie osoby nezvyknem len tak oslovit
Ale raz keď som išla s kamarátom vlakom kdesi tak sa pri nás pristavil taký starý ujo a vyprával nám v podstate celý jeho život, ako bol na vojne a tak. To bolo super
a v poslednej dobe vážne rozmýšľam o tom, že si na ksicht nalepím tabuľku "Nerozprávaj sa so mnou!!!"
Ak niekde čakám, napríklad u lekára v čakárni, na stanici...asi kdekoľvek. Či oslovím prvý záleží podľa nálady a aktuálnej situácie na danom mieste. Nerád som ticho, ak niekde dlho čakám, ale poznám aj ľudí, ktorí neradi komunikujú a radšej sedia a čumia do blba... ak vidím reakciu, že osoba nemá záujem komunikovať, tak to nesílim.
Naposledy... asi s novými spolužiakmi. Ale stala sa mi aj jedná milá udalosť. Prišiel som na cvičenie a videl som chlapíka ako sedí v poslednej lavici, tak som si prisadol a pýtam sa ho: "Ahoj, čo študuješ." A on tak pozrel na mňa a vraví:"Matematiku."
Heej a si tu na cviku prvýkrát? A on mi: Áno. Tak som si pripravil veci a čakal som, lebo už malo cviko začať. Keď sme už boli všetci, tak sa ten človek vedľa mňa postavil a hovorí: "Tak dobrý deň, ja som ... a budem mať s vami tento semester cvičenia. Keďže ste prvý raz cvičenie nemali so mnou, lebo som bol na konferencii, tak ešte nejaké organizačné info..."
A ja že: "Hups."
vcera
Mimo práce...ja sa prihovorím ľuďom iba ak majú psa, ale to sa potom bavíme len o psoch. Alebo susedom. Alebo, keď potrebujem niečo vedieť. Mne sa ľudia sami od seba prihovoria málokedy - rovnako ako ja iným, v BA to aj tak nie je veľmi obvvyklé.
Ak sa mi už niekto prihovorí, tak mi buď niečo ponúka (vzorky, letáky a i.), alebo niečo chce (cigy, peniaze), alebo sa potrebuje opýtať na čas/smer/whatever, alebo ma balí, alebo je to stará babka/starý dedko, ktorý má potrebu sa rozprávať s cudzími ľuďmi
naposledy, keď som cestovala v buse do TN sa so mnou začala baviť jedna opitá teta...slúchadlá som rovno odložila do tašky, keď mi došlo, že hudbu už asi počúvať nebudem ...stále sa opakovala najprv vyprávala o Baťovi, ako sa zamilovala do jeho sochy a čo všetko dokázal a postavil potom o jej rodine..a ták... celkom to bolo vtipné aj
Keď som aj ja ožratý nevadí mi to.
Ale keď som triezvy neznášam to.
A naposledy v Žiline na stanici s nejakým ožratým kokotom, ktorý vravel, že Rytmusov manažér, či čo.
normálne definuj normálnosť, pre mňa je normálne sa baviť s niekým vonku
@igorv to nie ale staci, ak najdem nejaku zamienku a nie ani nejako ze by som chcela účelovo komunikovat, len mi to pride prirodzene, ja to neviem opisat, proste nerobi mi problem len tak s niekym kecat na zastavke. napr minule som sa mala stretnut s jednou holkou, len som si nepamatala presne ako vyzera, tak som zastavila nejaku inu holku a zrazu smne kecali o škole a o tom čo ona robí a tak ... jedna holka mi v autobuse zdvihla gombík zo zeme a už sme sa bavili o kabaáte a o oblečení
proste ja nemam problem prist za nejakou zenskou a pochvalit jej kabat, alebo tak, aj v na brigade v alberte na pokladni kazdu chvilu nieoc preberam s nejakym zakaznikom
@tangerina skus cedulu no ... no tak sa tvar tak neutralne, ze ani hrozne ani moc milo
no tak mi pošli foto ako vyzeras aj so sluchatkami a oblčením