nemá zmysel byť s niekym, v ktorom nie je obojstranná dôvera.. nehovorím že existuje 100 % dôvera ale on tebe neverí vôbec.. pri takých to pokusoch by som stanovila jasné pravidlá a bud sa začne správať normálne alebo je v momente koniec..
Určite to záleží na okolnostiach.. Ale ja osobne si myslím, že je trošku choré kontrolovať svoju polovičku až takto. Predsa len, aj on/ona by mal/mala mať svoje súkromie.
Nemám čo skrývať pred svojim partnerom a to isté by malo platiť aj z tej druhej strany takže nejaká tá kontrola alebo nazretie by nemalo byť nič zlé... ak to ten druhý považuje za zlé, asi má niečo skrývať a tým pádom by ten rozchod nastal z úplne iného dôvodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A nepíšem sem nič také,že by o tom nevedel alebo že by sa to nemal dozvedieť. Ale,keby som zistila,že ma " kontroluje " tak infarkt
ak by mi len niekde každú chvíľu vypisoval, čo robím, tak by som sa nad tým tiež zamýšľala (alebo nebola na nete)
Ak by som to nepovažoval za nezdravé pre druhú stranu, bolo by mi to jedno.