Rozisli bi ste sa s niekym koho mate strasne radi ale mate pocit ze sa s nim trocha nudite? (casto sa nemate o com rozpravat alebo sa nikdy nedeje nic nove)
najskôr by som sa to snažila vyriešiť - komunikácia je veľmi dôležitá, nebáť sa navzájom si povedať, čo nás trápi a čo sa nám nepáči... je dôležitý aj kompromis, pretože že sa ty nudíš neznamená, že aj partner
ale ak si proste nešťastný, aký to má zmysel? ak sa stále iby TY snažíš niečo zmeniť a partner sa len vezie? niekedy je možno práve rozchod tým správnym riešením - ale to, samozrejme, závisí od konkrétnej situácie
neviem, ak by som ho mala fakt rada, snažila by som sa vniesť ešte do vzťahu niečo nove, čo by snad rozprudilo vašeň, ale musel by aj on vynaložiť nejake usilie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale ak si proste nešťastný, aký to má zmysel? ak sa stále iby TY snažíš niečo zmeniť a partner sa len vezie? niekedy je možno práve rozchod tým správnym riešením - ale to, samozrejme, závisí od konkrétnej situácie