lebo keby som s nim bola iba z lutosti, casom by som mu urcite ublizovala iba,,,tym ze by som nasla niekoho koho lubim...a potom by uz bolo aj po kamaratstve..
ako mozte chodit s niekym koho mati radi ako kamarata ? sak s nou jebem ale nedrzime sa za rucicky, ne ? alebo mi nieco tu unika uplne alebo co dopici !?
@similda a tak.. neni to krute? vies.. ja ta nemilujem.. sak tak si si ho/ju az tak pustit k telu.. alebo mozno sa este zamilujes. ked zacnes citit, ze on to berie az moc vazne, povies, ze asi hladate nieco rozdielne.
@scorpion4444 krute je skor zacat si nieco, ak nic necitim, to je naco dobre? len dufat, ze sa to zmeni a u oboch rovnako? ak nelubi ani jeden, to ani nie je vztah, ak lubi iba jeden, nie je to voci nemu fer :p
@similda ano.. to som vravel nemalo by sa pustat do takeho vztahu.. ale sak neviem ci sa mi to zda.. ale to skor robia dievcata, aby neostali na ocot alebo co
@scorpion4444 ja som nepovedala, ze som stastna, no nepojdem do vztahu len aby som nejaky mala. nevidim nic zle na tom byt single. ja neviem, to uz niektori nevedia zit sami alebo im je blbe, ze ostatni niekoho maju ci co, tak sa silou mocou snazia niekoho najst a vyvolat k nemu nejake pocity. radsej nech si kupia steniatko, aj to je schopne lasky
Už sa mi to žiaľ stalo.. išla som do toho s tým,že to určite bude dobré. Chalan sa mi páčil všetko,ale proste som ho nezačala ľúbiť a mala som pocit,že je to celé zbytočné. On ma ľúbil,ale ja som to radšej skončila...
Samozrejme že áno, ja by som síce vydržala trpieť v takom vzťahu, čerpala by som z toho že je ten druhý šťastný, ale to by bol klam pretože by skôr či neskôr prišiel na to že ho nemilujem a len by som oddaľovaním rozchodu predlžovala jeho agóniu
fuha toto velmi zalezi od okolnosti.ak by som nebol v inom citovom rozpolozeni napr by som lubil niekoho ineho tak rozisiel ak nie,mozno by sa dalo skusit zalubit a ak by to neslo tak rezultat č1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
dobre.. menim odpoved: zalezi od situacie
Iba ak by som zlenivel a uz by sa mi nechcelo plasit jasterky po veceroch. A do bordelu sa mi urcite peniaze odnasat neche ...
Takze ano, sex by bol jedinou pricinou takehoto "vztahu"
...Btw, na niecom podobnom sa da normalne ludsky dohodnut, clovek sa nemusi hned "citovo" viazat
...Btw... Co tym zeny sleduju ak idu do takehoto vztahu ? ...Podla mna to je tiez len sex, ale priznat si to nepriznate !
Teda aspon malo z vas by si priznalo
Ale keby sme už nejakou nešťastnou náhodou boli v kope, stojím si za tým, že milovať sa dá naučiť