Takže,chcela by som vediet váš názor,pretože sama vobec neviem,ako sa rozhodnút... Moj priatel hrá v kapele a kedže hrá s kamošmi,čo už pracujú,skúšat možu len cez výkendy a tak sa stalo,že sme sa nevideli takmer mesiac.Píšeme si skoro každý den ale je ja
Inak... Akuska radí ultimátum, ale ja osobne by som v takomto prípade ultimátum dať jednoducho nevedela... (rozmýšľam prečo ja neriešim že priateľ u mňa na dedine nebol ešte ani raz Tuším by som s tým mala niečo začať robiť )
Ale aby som ti odpovedala na otázku - vzťah má byť o kompromisoch, takže to skúste nejako spolu vyriešiť... možno on by aspoň raz za čas mohol stráviť víkend s tebou a ty by si mohla chodiť za ním do skúšobne...
caves, moj priatel je bubenik v kapele, ostatni chalani su cez tyzden na vyske, teda na intraku v inom meste, takze tez skusky pripadaju len na vikendy jednoducho sme spolu po skuske, alebo pred..vsak skusku nemozu mat cely den pokial ovsem nenahravaju v studiu
No podla mna kapela by sa nemala miesat s osobnym zivotom. Ist za nim na skusku nema zmysel. Tam sa venuje hudbe, nemoze sa aj tebe. Neviem no, my mame v kapelnej ustave ako hlavny bod "kapela je na prvom mieste" ale aj tak vzdy plati ze partner je este pred nou chlapec si musi uvedomit aky ma hodnotovy rebricek
...nechapem preco by si nemohla sem tam ist aj na tu skusku ich..ved hadam by im to len nevadilo..ja mam podobny problem ze nie je na mna akosi vela casu..aj ultimatum som davala nepomohlo...ale tak co uz..zariadim to nejak sama..lebo na chlapov sa neda spolahnut
Co mas robit?heh to musys vediet sama ci ti ten chalan za to stoji aby si skusla to ze ho skoro nevidis alebo ti zato nestoji a v tom pripade ho posli plavat nech si valy po svojom.
no podla mna by to mal aspon striedat..jeden vikend kapela a druhy s tebou..tak sa to neda?viem ze to je malo vidiet sa raz za dva tyzdne ale vztahy na dialku su raz take..
nEMYSLIM SI MAL SOM KAPELU A SKUšKA RAZ ZA TYžDEN A EšTE CEZ VYKEND No chcel by som ich počut !A čas na teba skor nevyhladava podla mna ak by ano tak mesiac si pisat je pekne ale na vojnu sa už nechodi!A neviem niekedy ked človek može mat štastie tak si ho neceni a ako ho nema tak je smutny.Daj mu jednoznačne ultimatum a ak v tom bude pokračovat zatvor si srdce otvor oči a vykroč do sveta v ktorom žijem už dlhšie a aky to je ???Jednoducho život ked hladaš a časom vždy najdeš niečo čo je naozaj krasne a každy den :0
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Inak... Akuska radí ultimátum, ale ja osobne by som v takomto prípade ultimátum dať jednoducho nevedela... (rozmýšľam prečo ja neriešim že priateľ u mňa na dedine nebol ešte ani raz Tuším by som s tým mala niečo začať robiť )
Ale aby som ti odpovedala na otázku - vzťah má byť o kompromisoch, takže to skúste nejako spolu vyriešiť... možno on by aspoň raz za čas mohol stráviť víkend s tebou a ty by si mohla chodiť za ním do skúšobne...
A ked uz ti clenovia pracuju, tipujem ze nemaju v hlave nasrane a pochopia to, lebo argument "sprdli by ma" je uplne odveci...
PS: galinka zaloz forum urcite ti poradime
Ad topic: Ja si tiez myslim ze by si mu mohla povedat ze ta to obtazuje ked sa s nim nevidis, nech sa nad tym zamysli a tak
zober to takto žena opustí ale hudba nie