ak je obmedzene na to maximalne, tak sa moze stat taka vec, ze ked nastavis vacsie uvidis iba mensiu cast obrazu (plochy) nez je celok a zvysok ti odide z monitora pripadne sa bude posuvat ako pohnes mysou. ved vyskusaj. ja som si myslel ze je mozne zobrazit hocico ale na jednom starom dell to robilo prave toto ked som dal hocico vyssie nez 1024*768
ak LCD tak nie.bud ti to zobrazi len cast obrazu potom alebo ti ostane cierna obrazovka a bude to chciet reset
ak CRT tak treba skusit takze inak ...ale vacsinou mam skusenosti ze to ide o nieco viac....teraz mam napr na desktope CRT 19" ktore ma odporucane rozlisenie 1280x1024@100Hz ale max ma udane 1600x1200@75Hz a ja kedze desktop mam len na pracu s grafikou tak ho potrebujem co najvacsie...a idem tak odkedy mam monitor a pohoda ..ale potreboval som uz par krat vacsie tak som ho nastavil na 2048x1536@60Hz a isiel v pohodke..ale tahalo to dost oci..ale tak spravil som co som potreboval a dal na 1600x1200..
tak som to skúšal a nejde to... monitor píše "mimo rozsah"... mám lcd-čko :/ išlo my o to že sedím dosť blýzko obrazovky a väčšie rozlíšenie by sa hodilo , potrebujem viac miesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Povedz mi - ako chceš aby sa ti pridali pixely na monitore ak ich tam jednoducho viacej nie je??
ak LCD tak nie.bud ti to zobrazi len cast obrazu potom alebo ti ostane cierna obrazovka a bude to chciet reset
ak CRT tak treba skusit takze inak ...ale vacsinou mam skusenosti ze to ide o nieco viac....teraz mam napr na desktope CRT 19" ktore ma odporucane rozlisenie 1280x1024@100Hz ale max ma udane 1600x1200@75Hz a ja kedze desktop mam len na pracu s grafikou tak ho potrebujem co najvacsie...a idem tak odkedy mam monitor a pohoda ..ale potreboval som uz par krat vacsie tak som ho nastavil na 2048x1536@60Hz a isiel v pohodke..ale tahalo to dost oci..ale tak spravil som co som potreboval a dal na 1600x1200..