podľa mňa "chodiť s niekým" je veľmi široký pojem, niektorí to používajú po tom, čo niekoho spoznajú na akcii a týždeň si píšu...chodiť s niekým môžeš do školy, do baru, na rande...
byť vo vzťahu môže byť buď to status na facebooku po tom, čo ťa nejaký pekný chalan štuchne, pretože chcel zavrieť nejaké okno a omylom klikol vedľa...taktiež to môže byť v normálnej reči označenie toho, že to spolu myslíte vážne...a áno, chodenie môže byť aj cesta k vzťahu.
Ale to je strašne individuálne, v zmysle v akom to používam a chápem ja to nemusí chápať môj sused a tisíc ďalších ľudí môže mať zas celkom iný názor...taktiež ako ja keď použijem výraz "môj priateľ", myslím tým veľmi dobrého kamaráta a naokolo si myslia, že to je môj frajer. To je v dnešnej dobre proste total individuálne.
Niekedy si hovorím, že by sa malo pre to utvoriť nejaké pravidlo, aby v tom všetkom nebol tak veľký chaos ale potom si uvedomím, že by to nemalo zmysel a riešim to zas a odznova Taký je život.
tam islo o to, ze niekto ide do vztahu vraj s tym, ze toho cloveka uz lubi, niekto ide do vztahu, lebo pocituje k druhemu intenzivne city/zalubenie, a vo vztahu sa to potom vyjasni, ci pride aj samotna laska alebo to bolo len docasne pobluzenie
@4 teda aspon ja som to tak pochopil, z tych reakcii niektorych ludi..pretoze ked uz su vo vztahu dlhsie, a je tam aj laska, je jasne, ze danu otazku beru ako blbost..lenze dotycna sa tam pytala na pomerne kratku dobu, pocas ktorej tie city nemusia striktne narast do vysky lasky a teda, ako vzdy a vsetko..je to individualne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
byť vo vzťahu môže byť buď to status na facebooku po tom, čo ťa nejaký pekný chalan štuchne, pretože chcel zavrieť nejaké okno a omylom klikol vedľa...taktiež to môže byť v normálnej reči označenie toho, že to spolu myslíte vážne...a áno, chodenie môže byť aj cesta k vzťahu.
Ale to je strašne individuálne, v zmysle v akom to používam a chápem ja to nemusí chápať môj sused a tisíc ďalších ľudí môže mať zas celkom iný názor...taktiež ako ja keď použijem výraz "môj priateľ", myslím tým veľmi dobrého kamaráta a naokolo si myslia, že to je môj frajer. To je v dnešnej dobre proste total individuálne.
Niekedy si hovorím, že by sa malo pre to utvoriť nejaké pravidlo, aby v tom všetkom nebol tak veľký chaos ale potom si uvedomím, že by to nemalo zmysel a riešim to zas a odznova Taký je život.
alebo neviem
@9 -.-