zlé možnosti, rozmýšľať som rozmýšľal ale nebudem vojakom...armáda už nie je tá istota čo bývala, prepúšťajú, znižujú stavy..dostať sa teraz do armády od nuly to je umenie hraničiace s nemožným
ja som chcela ísť na strednú na nejakú vojenskú školu v Novom Meste (tuším)....ale nie som veľmi športový typ, takže som od toho upustila a dodnes to ľutujem...armáda by ma na tú žurnalistiku určite pretlačila
rozmyslam nad teda viac menej som rozodnuta na vojensku akademiu v mikulasi ktadra informatiky, ak vobec otvoria bo dva roky ci kolko neotvarlai a tento rok otvarat budu ale nie ifnormu.... joj
mozno na to nevyzeram, ale kedysi som chcela ist na vojensku
ano v pohode by som tam vydrzala bez licidiel....
ale preco som nesla?
lebo som nechcela sediet v kancli, ale byt v terene a na to mam bohuzial zlu chrbitu....odvtedy som nvm ci to tym, ale na "vojensku farbu" dost zanevrela...
uz strasne dlho tuzim po tom stat sa profesionalnym vojakom..enze mamina ma nesce pustit na tu skolu aj ked si tam sama podaavala prihlaasku..awe ece nez dostudujem strednuu mam skoro tri roky ju nejako spracovat
isty cas som o tom rozmyslal, potom som stoho vyrastol, nedavno ma to zase napadlo, ale asi nie, nie som ten typ co by bojoval, som dost citlivy =D a chcel som robit vodica =D
Keby sme neboli v NATO a OSN, tak by som o tom fakt rozmyslal. (bojoval by som za SVOJU krajinu a nie za nejake vydrbane albanske ciganske kosovo alebo riesil problemy inych krajin...). Dnes to je tak, ze SLOVENSKY VOJAK ide niekde do somalska zachranovat nejakych drbnutych negrov predtym nez sa pozabijaju sami... to fakt nema zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ano v pohode by som tam vydrzala bez licidiel....
ale preco som nesla?
lebo som nechcela sediet v kancli, ale byt v terene a na to mam bohuzial zlu chrbitu....odvtedy som nvm ci to tym, ale na "vojensku farbu" dost zanevrela...
Pretty self-explanatory.
...Aj by ma to možno bavilo. Odhodlanie by bolo, ale ... či by ma oni chceli... Tak to už je na iné zamyslenie...