Zdravím,
Ako to je s roznosom letákov... Kontrolujú to ? ja bývam v Sobranciach to je zapadakov neviem či by tu kontrolovali a ako to je s vyplacanim ? Na ruku alebo na učet ?
jj kontroluje sa to, neviem pre akú firmu roznášaš, ale tu niektoré firmy doručovateľom aj dávajú info, kedy bude kontrola a na ktoré letáky... ale nerobia to tak všetky firmy zrejme
kontrolujú, aspoň u nás chodili kontroly dosť často...
ale tie kontroly sú nič oproti starým babkám, ktoré sa sťažujú, že si im ten leták naposledy nedal...
presne @9 , kontroly raz za čas sú, ale to ti zavolajú že napr. "okey elektro budu v pondelok kontrolovať" ale tie babky čo sa sťažujú a ešte aj tebe vynadajú, keď namiesto doobeda prídeš až večer, tie sú naj
ja som roznášal pre firmu regionpress a oni to kontrolovali no ale to sa nedalo stíhať postupne som začal nenosiť a zistil som že z ktorých ulíc sa sťažujú proste prišiel mi lístok že nebolo roznesené tam tam ,tam som ponosil potom prišiel ini že tam tam,tam som ponosil potom další že ak ešte raz tak skončia so mnou tak aj to som roznášal bolo to asi 7ulic namiesto 22 čo som mal nosiť čo bolo choré kedže som musel ešte triediť tie noviny a roznášal som len tých 7 raz potom mi prišiel letáčik že nebolo na jednej ulici ale to som vedel lebo tam som nestihol ale nevyhodili ma lebo nemal to kto robiť potom som dal výpoveď a oni prekvapený tak ešte mi raz doniesli noviny a bol pokoj ale za 50€ som sa narobil ako kôn teraz ja osobne chodím robiť kontrolóra roznášačov pre firmu Cromwell a často nebolo ale kedže viem aké je to ťažké tak ja osobne som im to uznal že bolo ale keď viac krát nebolo vtedy som sa ozval roznášal som pol pol roka a zarobil si na vodičák a staré tetky nevedia čo od dobroty tie šomrali vždy bud že vyzváňam alebo že som nerozniesol dačo alebo že som chodil o 10tej čo som chodil ale vtedy je najlepšie nik ma nevidel to som si nechal hlavne domy a schránky čo su vonku Ale najviac ma tešili umievavý a milý ludia ktorý aj dobehli cez cestu pre letáčik alebo ujo ktorý ma raz pozval na pálenku to bolo dobré vtedy ajedna tetuška mi spravila aj kávu a vždy sa tešila keď som niečo doniesol lebo mala čo čítať a tej tetuške som osobne aj vyniesol leták hore na 3tie poschodie nech nemusí behať lebo nemala výťah volala sa krištofová veľmi milá tetuška a inak ako kontrolór mám 100€ mesačne a robím 4krát do mesiaca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
gifko zu dem thema:
ale tie kontroly sú nič oproti starým babkám, ktoré sa sťažujú, že si im ten leták naposledy nedal...