priatelu ja som roznasal iba tak na pol skody mal som toho tak na jeden vacsi plecniak a kosik na bicykli cize nie vela. da sa to zvladnut ale lepsie je ist roznasat rod. domy lepsie platia ako za cinziaky
by som ich na tvojom mieste roznášal sporadicky a ostatné nosil do zberu pred pár rokmi som na tom zarobil popri tom ešte slušne keď som doniesol 600 kg papiera raz za 3 mesiace
Ja som chodila pomáhať priateľovi, on dostával aj viac letákov... chodili sme na bicykli, aby to šlo rýchlejšie. Letáky si dával do tašky cez plece, ja do ruksaka, lebo by ma prevážilo a ďalší kamoš tiež do tašky cez plece, rýchlejšie sa im napchávalo. Po mesiaci to dal tomu druhému kamošovi, ale stále si pomáhajú
veru 7000 tak je to už kvalitná prechádzka mne stačilo aj 800 a zabralo mi to tak 1,5 hodiny ku taške len toľko kúpiť nejakú poriadnú a točiť to do alejuja. kúpil som i poriadnu veľkú ale veľa toho som nenapchal tak okolo 250-300. musel som 3x otáčať. v dobrom slnečnom počasí alebo pod mrakom som si vybral taký vozík na batožinu a tam tých 800 som natrepal na seba. dodnes sa čudujem, že len taký malý vozíček to vydržal
My sme chodili autom, čiže letáky boli v aute a do tašky/kapsy sme si z toho vzali a keď došlo tak sme sa vrátili do auta alebo sme si medzi sebou rozdelili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov