cí, to už som raz písala. ale napísala som strašnú blbosť typu: rozišla som sa s ním, ale mala som s ním zostať, lebo mal rakovinu alebo čo. hlavne nepíš takéto bludy
aj ja som to písala a ľutujem, že mi neostal ten sloh, bola to jedna z najlepších vecí, aké som kedy napísala a viem, že znova by som to už tak dobre nenapísala :/
však ak ťa nič nenapadá, tak si niečo vymysli, nikto nebude skúmať, že či je to pravda alebo nie.
môže to byť o hocičom, napríklad o nejakom vzťahu, ktorý si ukončila alebo o nejakej šanci, ktorú si nevyužila a z odstupom času máš pocit, že si sa vtedy mohla rozhodnúť inak.
Na polícii mi raz povedali, že len tak z princípu nie je možné zmeniť čas, kedy mám ako svedok vypovedať a že na polícii nie je miesto pre medziľudské vzťahy ... Odišiel som, ale mal som im podlahu ošťať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ked sa grilovali styri male kacky,
mal som veru ostat, teraz neodide hlad
zas budem veceriat na dva krat...
môže to byť o hocičom, napríklad o nejakom vzťahu, ktorý si ukončila alebo o nejakej šanci, ktorú si nevyužila a z odstupom času máš pocit, že si sa vtedy mohla rozhodnúť inak.
samé debiliny som tam popísala
skús čerpať zo života