JA skoro vzdy rozpravam zo sna... ale uplne debiliny stava sa aj vam take nieco? moj brat zo sna vykrikoval toto: Pomoooc! nechajte maaa! som nevinnyyyyyyy! a o 5 minut: Ako plavaju delfiny? ja som nemohla a viackrat som sa zobudila nat
no a tie sestry vacsinou nadavaju na mna, a hadaju sa so mnou, alebo su aj namesacne, a ked im tvrdim o polnoci, ze chod spat, si namesacna, tak len cumia ako psychopati je to strasidelne
moj oco ... vcera doslova krical zo sna, az ma vydesil ... a ja vacsinou mrmlem veci na skusku alebo sa asi s niekym hadam ale minule som sa zobudila ze kricim o pomoc, ale neviem si spomenut co sa mi snival dufam, ze mi len v sne dosiel toaletak mory nemam rada
ja mam taky tvrdy spanok ze si ani sny nepamatam a kedze mam vlastnu izbu tak neviem ci rozpravam este...ale ked som mal este izbu s rodicmi a segrov tak som vraj obcas nieco trepal
@8 ja som raz zobudila mamu lebo som chcela zapalky do grapefruitu A menovku do otvoru blizsie som nespecifikovala ked zistila ze sice stojim a rozpravam ale spim
môj brat sa veľmi často smeje alebo škriabe stenu. má tam aj vyryté dierky ja vraj zo sna stonám, aspoň to mi hovoria tí, čo spia so mnou v izbe, ale o tom pochybujem
mne sa casto stava ,ze sa zobudim v noci na zly sen a placem A som nenormalne stastna ,ze to bol len sen Inac u nas bezne zo sna vykrikuje mama Minule na otca: kde mas tu bosorku , s ktorou zijes?
len vzdy ked si lahnem do postele a zavrem oci zda sa mi ze padam dole tak zvriesknem a total sa miknem ze vzdy mam nejake modriny ..a moja segra mlaska .. preto s nou nechcem byt v izbe.. a cera jaky vybuch bola som u kamosky a spala tam navsteva taky 10,11 rocny chalani a jeden mlaskal ty kkks presne pre moju segru jake ujeby som na nom chytala .. ..a potom ze cely den nejedia ..sak oni sa nasytia vecer
ja sa tiež niekedy zobudím a zistím že sa smejem, ale neviem na čom, no a moja kamoška raz na lyžiaraku zo spánku odrazu z ničoho nič zdvihla hlavu, zahlásila že: Roman ty si debil. A spala ďalej. No my sme sa vtedy tak nasmiali na tom
@23 buď rada že nechrápeš, to my keď sme boli s babou na dovolenke, ja som s ňou musela mať izbu a ona celú noc chrápala - našťastie sa zobudila "už" o 6 ráno, takže som mala ešte 3 hodiny na to aby som sa aj ja vyspala kým sa zobudili naši (len tak pre info - nedalo sa to prehlušiť ani MP3-kou :/
to sa aj mne stávalo, že som občas povedala niečo zo sna..a ráno som si nič nepamätala, napr. čo mi rodičia vraveli tha že, To modré auto som už zaplatila a podobné blbotiny..alebo sa aj smejem zo sna ..alebo čo mi starký rozpráva, tha že raz starká spala a snívalo sa jej so psami a začal zo sna havkať a starký ju potoom budil
mne sa uz tiez stalo, ze som sa zobudila na to, ze sa smejem
kamoska, u ktorej obcas prespim zvykne rozpravat zo sna, ale nikdy nerozumiem, co to hovori
a dalsia kamoska na vylete sa uprostred noci zobudila, zacala kricat, ze ma nepozna a nariekat, ze nevie, kde je..napokon som ju upokojila, aj ked si stale myslela, ze som niekto iny a rano si to vobec nepamätala
ja tiez rozpravam ale zevraj vzdy to je take skomolene,ze mi nikto nic nerozumie (nastastie) ...ze ako keby som hovorila inym jazykom...ale minule som to iste objavila u mojej sestry...asi to nejako dedime...inak predstavte si ze by ste boli na nejakom skolskom vylete alebo kde a by sa vam to stalo a by ste povedali nejaku sukromnu vec....to by bol trapas inym stylom
to sa aj mne stavaa niekedy sa zobudim na to ze som cela uplakana a neviem preco . niekedy sa aj na to zobudim ze nieco rozpravam ale nikdy si nepametam co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ja max. placem zo sna, a to je este horsie....
no a tie sestry vacsinou nadavaju na mna, a hadaju sa so mnou, alebo su aj namesacne, a ked im tvrdim o polnoci, ze chod spat, si namesacna, tak len cumia ako psychopati je to strasidelne
ja rozpravam strasne vela
ale v poslednej dobe sa stále budim s plačom .....a je to hrozne neprijemne
ja som raz vraj vrieskala: vaaaa! som zombiii! daj mi toaletny papieer! no nemozem zo mna
len vzdy ked si lahnem do postele a zavrem oci zda sa mi ze padam dole tak zvriesknem a total sa miknem ze vzdy mam nejake modriny ..a moja segra mlaska .. preto s nou nechcem byt v izbe.. a cera jaky vybuch bola som u kamosky a spala tam navsteva taky 10,11 rocny chalani a jeden mlaskal ty kkks presne pre moju segru jake ujeby som na nom chytala .. ..a potom ze cely den nejedia ..sak oni sa nasytia vecer
a najčastejšie sa mi zda,že padam...to potom aj zhebnem z postele
ale minule som premiestnovala sestru, lebo zaspala pred telkou, zatriasla som nou, vyplestila na mna oci a povedala: Ja vam to zaplatim neskor!
skoro som sa tam od smiechu zlozila
@23 buď rada že nechrápeš, to my keď sme boli s babou na dovolenke, ja som s ňou musela mať izbu a ona celú noc chrápala - našťastie sa zobudila "už" o 6 ráno, takže som mala ešte 3 hodiny na to aby som sa aj ja vyspala kým sa zobudili naši (len tak pre info - nedalo sa to prehlušiť ani MP3-kou :/
raz sa stalo ze som sa postavila (vraj ) z postele isla som do obyvacke kde bola mama robotovym hlasom som povedala :
" daj mi prikaz "
mama si myslela ze si robim srandu a povedala aby som sla do postele tak som sla ..
moj dedko strasne rozprava zo sna napriklad :
" chod do riti ty debil ja ta tak nakopem do riti "
" pomoc nechajte ma "
" musime s babkou chodit cvicit "
" a vodovodny kohutik kvapka voda "
" tam kde chodime na huby tam je huuuub "
alebo bucha do steny
kamoska, u ktorej obcas prespim zvykne rozpravat zo sna, ale nikdy nerozumiem, co to hovori
a dalsia kamoska na vylete sa uprostred noci zobudila, zacala kricat, ze ma nepozna a nariekat, ze nevie, kde je..napokon som ju upokojila, aj ked si stale myslela, ze som niekto iny a rano si to vobec nepamätala