áno stáva sa mi to dosť často, samé hatlaniny ktorým nikto nerozumie
no najbrutálnejšie bolo keď som zaspala (ex)priateľ ležal vedľa mňa a ja som zo sna na neho začala kričať že "hej jasné ty si len tam doma šunky vyvaľuješ a ja tu musím tvrdo makať" myslela som si že sa mi to len snívalo,nakoniec vysvitlo že nie
ale samozrejme mama mi minule vypravala že som rozpravala niečo v tom zmysle že " hej hej upečeme kura a preplava celý dom" atd. atd.
alebo raz sa mi snival nechutný sen o ktorom som vedela že sa mi sníva a nedalo sa mi z neho zobudiť...to ma nahanala nejaka božia socha čo ma chcela zabiť a potom ma našla v rotunde odkial nebolo uniku....zrazu som sa ocitla na moste odkal ma hodil moj bratranec do rozbureneho mora a celý čas ako som padala somziapala " zobud sa Laura, chcem sa zobudiť" a potom ma mama zobudí že čoo tak ziapem že sa chcem zobudiť
Občas áno Niekedy bývam trochu námesačná, posadím sa v posteli a trepem blbosti. A raz na intráku sa mi snívalo, že na mňa padá stena, tak som vyskočila zo svojej postele na kamoškinu Jediné šťastie, že tam práve nebola...
zial .. stava sa mi to velmi casto.. napr. pred tyzdnom ked som bola v tabore , okolo polnoci som si z nicoho nic zrazu na celu chatku vzdychla ze : ,,ochh boze!" a hanbila som sa jak neviem co lebo kamaratky ze o com sa jej to asi sniva a to iste sa stalo aj nasledujucu noc ! .. A potom su to aj take nezmysli tupu ,- ktore su mi neni rozumiet.. raz mi mamina povedala zevraj som zo sna dokonca plakala a vykrikovala zev ,,zajacik umrel .. tam je .. taam za krickom" ! a podobne hovadiny tohto typu..
raz, keď sme mali ešte s bratom izby spojené (dvere boli nejaký čas vybraté) tak som ho počula hovoriť ničo v tomto zmysle: (hovoril to dosť sekavo.. po každom slove mal pauzu )
"Generál! Presuňte všetky jednotky k severnej bráne! Impérium zaútočí každú chvíľu!...." chvíľku ticho... "Aaa... niee... buuum... baaach.. bee.. ttt... "
Ja tiež občas kecám. Doma spím sama, takže nikto ma o tom ešte nepresvedčil, ale na intri spolubývajúce už niečo spomínali. A trocha ich serie, že zo spánku hovorím v maďarčine a nikdy nechápu
Ale teraz som si spomenula, že raz som spala s mamou v posteli a keď som zaspávala, ešte som začula, ako sa mama smeje zo spánku. Tak mi to prišlo také milé. A ráno, keď som jej to hovorila, tak mi povedala, že aj ona sa v noci zobudila na to, že sa smejem aj ja jak najatá
brat rozpráva..minule vraví:"ada dones mi vodu" a ja som nevedela že už spí, tak som pekne vstala išla do kuchyne a doniesla mu tú vodu(brat spí na poschodovke hore takže no..) a ten magor spal
Raz sa mi stalo že sesternica hovorila že som dačo rozprávala len sa to nedalo identifikovať.........Ale raz a chate som počula kamaráta hovoril vety ako "tvrde iba tvrde pre ryby" " podaj mi tu udicu" "rozky" a takto haluze usudzujem že bol na rybách asi vo sne...... Ale niekto tu spomínal že plače ....Aj ja plakávam
Nerozpravam zo sna , nechrapem a ani nie som namesacny , lahko sa zobudim v pripade potreby (a napriek tomu spim dobre) a ked rano vstanem som culy od prvej sekundy jednoducho dokonalost
no mne otec hovoril, že som si spievala i will always love you ale napríklad na triednom výlete si moja najlepšia kamoška v sne sadla a skríkla: Zachráňte Wiiliho a moja spolužiačka , že keď bola námesačná tak na chodbe chodila poštvornožky a mamina sa jej spýtala čo robíš a ona hľadám písmo
ja zo sna rozprávam dosť často čo ma štve lebo potom sa mama občas dozvie nejaké veci čo by vedieť nemusela občas aj kričím keď sa mi sníva zlý sen ale často sa zobúdzam so slzami....aj sa rehocem zo sna málokedy
neviem o tom že by som rozprávala zo sna ale môj brat mal raz také obdobie že rozprával zo sna dosť často hoci si už nepamätám o čom rozprával ale viem že som sa na tom strašne smiala
Spím sám, čiže neviem Ale keď som bol raz chorý, silný zápal priedušiek a vysoká horúčka, som vymenúval športovcov na OH v Pekingu. "Vymenúval" pretože tie mená som vykašliaval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
no najbrutálnejšie bolo keď som zaspala (ex)priateľ ležal vedľa mňa a ja som zo sna na neho začala kričať že "hej jasné ty si len tam doma šunky vyvaľuješ a ja tu musím tvrdo makať" myslela som si že sa mi to len snívalo,nakoniec vysvitlo že nie
alebo raz sa mi snival nechutný sen o ktorom som vedela že sa mi sníva a nedalo sa mi z neho zobudiť...to ma nahanala nejaka božia socha čo ma chcela zabiť a potom ma našla v rotunde odkial nebolo uniku....zrazu som sa ocitla na moste odkal ma hodil moj bratranec do rozbureneho mora a celý čas ako som padala somziapala " zobud sa Laura, chcem sa zobudiť" a potom ma mama zobudí že čoo tak ziapem že sa chcem zobudiť
Ináč, ja spím slušne a všetky dosieravam, čo oni potia zo sna a na mňa nemajú nič
"Generál! Presuňte všetky jednotky k severnej bráne! Impérium zaútočí každú chvíľu!...." chvíľku ticho... "Aaa... niee... buuum... baaach.. bee.. ttt... "
ja zo snov len vzdychám a to je fakt prúser, zvlášť, keď ma matka začuje
Ja tiež občas kecám. Doma spím sama, takže nikto ma o tom ešte nepresvedčil, ale na intri spolubývajúce už niečo spomínali. A trocha ich serie, že zo spánku hovorím v maďarčine a nikdy nechápu
Ale teraz som si spomenula, že raz som spala s mamou v posteli a keď som zaspávala, ešte som začula, ako sa mama smeje zo spánku. Tak mi to prišlo také milé. A ráno, keď som jej to hovorila, tak mi povedala, že aj ona sa v noci zobudila na to, že sa smejem aj ja jak najatá
filip
ale ked moj brat zacne tak to je strasne strasidelne.. jeden by sa pocural od strachu
-----
Po prečítaní tunajších príspevkov som rozhodnutá nikdy neísť na internát na SVK/CZ