moja rada: kup si fimo a vyrob roztahovaky na mieru alebo objednaj z netu.. ja som z pezinku a nikde som tam roztahovaky nevidela
a mozes roztahovat roznymi sposobmi: vycisti si zicherku a strc si ju do dierky. A dalsi den dalsiu. A potom dalsiu. A dalsiu. A tak roztiahnes dierku.. mozes tam dat aj zastruhany stetec, (nedoporucujem kvoli infekcii) hocico.. fantazii sa medze neklamu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
moja rada: kup si fimo a vyrob roztahovaky na mieru alebo objednaj z netu.. ja som z pezinku a nikde som tam roztahovaky nevidela
a mozes roztahovat roznymi sposobmi: vycisti si zicherku a strc si ju do dierky. A dalsi den dalsiu. A potom dalsiu. A dalsiu. A tak roztiahnes dierku.. mozes tam dat aj zastruhany stetec, (nedoporucujem kvoli infekcii) hocico.. fantazii sa medze neklamu
» www.piercingshop-livia.com/page.php?ins=uv...
je to v Michalovciach a dá sa to tam kúpiť.... ale skúsila by som pohľadať lacnejšie poprípade si urobiť vlastný.
Už je asi neskoro, lebo si si pravdepodobne rozťahovák už našiel ale pre tých, ktorí ešte hľadajú > dajú sa kúpiť v Pinky clube v Zemplíne..