stále lúbim svojho bývalého priateľa, s ktorým som sa sama rozišla, lebo som vedela, že náš vzťah nemá budúcnosť (veľa pil, hulil a nevážil si ma, bol hrubý, ja som tiež nebola bez chýb). Dlho ma prosil, aby som sa vrátila, ale bola som neoblomná, hoci ma
@frota345 slova partia , hulit , pipka ma zabavili ,,,mne sa to skor spaja s takymi ludmi okolo 16 rokov ....to je jedna vec ....druha ....vztahy by si si mala riesit sama ... birdzaci tvoj zivot za teba neziju ...ale ked sa spraval jak kokot jeb na neho .... abo ked chces tak sa k nemu vrat a nech je zase k tebe hrubý .... dajak nevidim inu moznost ...
ja už mam iný vzťah, ale vôbec nám to neklape, totálne je tam všetko zlé (príťažlivosť = 0, konverzácia o tom aké je vonku počasie, nuda, nemáme nič spoločné) a uvažujem nad tým, že sa rozídem. Akurát, že je to strašne dobrý chalan, váži si ma a stará sa o mňa, záleží mu na mne a všetko by pre mňa spravil. Akurát že mu nechýbam a ani sa ma netúži dotknúť.
Nechcem sa k nemu vrátiť a ignorujem ho už dosť dlho navonok. Vo vnútri je to niečo iné. A o to ide o ten bordel v hlave. A o strach, strašne sa bojím, bojím sa, že mi niekto opäť ublíži. Tentoraz som si vybrala tak, aby mi môj priateľ nemohol ublížiť ako ten predchádzajúci. Lenže pri ňom nič necítim, ani lásku, ani vzrušenie... len vďačnosť, že je so mnou.
@frota345 Tak aky má význam vzťah, keď toho dotyčného nemáš ani rada, neni o čom reč? Takým niečím nejde ani klin sa klinom vybíja. Uži, si, že si single, poskúšaj veci, čo si dávno chcela napr., nejaké nové, nájdi aj iných kamarátov popri tom, aby si nemusela bývalého stretávať...neviem, sama musíš prísť na to, čo ti pomôže, keď sa zamyslíš na chvíľu.
viem len to, že v tebe samotnej sa musí niečo zlomiť, aby si ku nemu prestala cítiť to, čo cítiš... a to Niečo môže prísť hocikedy a hocijako... osobne som mal dosťkrát zlomené srdce a vždy som si vtedy myslel, že sa už nikdy od tej baby neodľúbim... no ono to po čase vždy zmizne.
Mám kamarátku s podobným problémom...ale fakt len podobným, ona s tým blbcom totiž ešte stále je...a ja som mala tiež podobný problém, ale fakt len podobný , môj bývalý totiž blbec nebol, ale dva a pol roka od rozchodu som na neho myslela...takže rada: myslieť na neho budeš nech ti ktokoľvek poradí čokoľvek, na to sa rovno vykašli a tiež sa vykašli na hľadanie úbohej náhrady za neho...čoskoro sa zamiluješ, nájdeš si lepšieho a ty svojím bývalým začneš len opovrhovať a budeš sa búchať do hlavy, že aká si mohla byť len taká blbá a takto nad ním stále uvažovať...ver tomu, že je xy úžasných chlapov, ktorí by sa šli o teba potrhať....tak im daj čas nech ťa nájdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
viem len to, že v tebe samotnej sa musí niečo zlomiť, aby si ku nemu prestala cítiť to, čo cítiš... a to Niečo môže prísť hocikedy a hocijako... osobne som mal dosťkrát zlomené srdce a vždy som si vtedy myslel, že sa už nikdy od tej baby neodľúbim... no ono to po čase vždy zmizne.
Ide už iba o to, aký dlhý ten čas bude