rozumiem si s oboma, no závisí to samozrejme od konkrétnej osoby
ale so ženami sa mi stáva aj často, že nie, lebo proste ženy, niektoré veci im nevysvetlíš, niektoré veci nechápem ja a asi ani nikdy nepochopím, proste ženy sa často nedá pochopiť, preto niekedy informácie od nich púšťam jedným uchom dnu, druhým von
začínam mať ten pocit...alebo zo ženskými kt. majú z časti mužskú povahu... lebo ako tá typická pure ženská nátura mi ide na nervy v poslednom čase!!!! ale strašne
no vo všeobecnosti viac komunikujem a stretávam sa s opačným pohlavím, ale zase mám zopár kamarátok s ktorými si fakt rozumiem aj vo veciach v ktorých by to s chlapom asi nešlo, akurát sa hlavne kvôli diaľke a org. problémom vídame zriedka, a celkovo na rozoberanie niektorých problémov sú lepšie dievčatá - ale zase dačo ako @6 , s obyčajnou typickou bežnou ženskou sa nepochopíme.
Podľa toho, o čo má v tom vzťahu ísť ak si mám s niekým pokecať som baba tak aj s babou ale niekedy oveľa viac s chalanom čo ma prekvapí . Ak ide o vzťah ako taký chodenie, tak s opačným pohlavím
nerozlišujem to, ale asi s rovnakým viac ... pretože ja neviem, prosto i keď sa obklopujem dievčatami je to také čudné - vždy sú nejaké problémy a pod plány sa rušia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
s niektorými babami si nemam fakt čo povedat, zato s podaktorými chalanmi by som prekecala aj den.
ale asi vo všeobecnosti su mi bližšie dievčatá., avšak chalpci a ich zmyslanie ma fascinuju viac, hoci im neraz nerozumiem.
ale so ženami sa mi stáva aj často, že nie, lebo proste ženy, niektoré veci im nevysvetlíš, niektoré veci nechápem ja a asi ani nikdy nepochopím, proste ženy sa často nedá pochopiť, preto niekedy informácie od nich púšťam jedným uchom dnu, druhým von
ale mám viac kámošiek...s jednoduchého dôvodu...
konkretne s opacnym pohlavim
ja si rozumiem dobre s oboma