mám (ne)dokonalého brata, čo ho robí dokonalým. kapiš?
hádame sa, nadávame si, smrdí, má bordel v izbe, zje čo si navarím pre seba, necháva v kúpeľni špinavé trenky, berie mi pinzetu a fén. ale inak ho mám hrozne moc rada
mám mladšiu sestru je to tak rôzne... dakedy s ňou vychádzam až veľmi dobre, dakedy veľmi zle ale nepáči sa mi, keď sa robí veľkou, nadradenou nado mnou
tak rôzne, chcel by som vlastnú izbu to je jasné ale súhlasim so všetkým spomenutým. aLe neskutočne ma irituje keď sa jej niečo pýtam a zakričí tým jej hlasom "Však počkaj!" neviem neskutočne ma to sere
tak s jedným bratom sme celkom za dobré aj keď nadávame si do debilov ale vychádzame v celku dobre ale s druhým bratom stačí jeden pohľad a už sme v sebe teraz síce držíme rekord (mesiac sme sa už spolu nerozpravali) matka hovorí že preto sme taký že sme úplne rovnaký niečo na tom bude
Nikdy by som ho za nič a nikoho nevymenila. Je odo mňa o 3 roky starší. Je to ako tretí rodič keď ho potrebujem, je s ním sranda ako s kamarátom a hlavne vždy sa ma zastane. Nikdy nikomu nedovolil aby mi ublížil.
Zmenil sa. Odmalička ma obraňoval a bol milý. Vieme o sebe aj bez slov, lenže od puberty sa začal povyšovať, už to nie je také good. Často je falošný a využije, keď sa niečo exkluzívne dozvie....
nasmu vztahu vyrazne prospelo, ze sa odstahovala. sme prilis rozdielne na to aby sme vedeli spolunazivat v jednej miestnosti, ale teraz je to idealne, vieme si zavolat, ist na kavu, pivo, len tak do kina, kupuje mi cokolady a taak
Mám mladšieho brata a záleží na okolnostiach hádame sa skoro stále... no musím priznať že to kvôli tým mojim ,,náladám,, ... Drží pri mne a vie o mne všetko... Všetko mu môžem povedať...ako najlepšiemu kamarátovi...Čiže čo viac si môžem priať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
hádame sa, nadávame si, smrdí, má bordel v izbe, zje čo si navarím pre seba, necháva v kúpeľni špinavé trenky, berie mi pinzetu a fén. ale inak ho mám hrozne moc rada
Ty mantak sem pod.
Ja som ti mantak ty idiot?
Co si povedal? No pod sem nech ti rozkopem tu tvoju osratu rit....
a tak nejak to pokracuje
a inokedy
Zmenil sa. Odmalička ma obraňoval a bol milý. Vieme o sebe aj bez slov, lenže od puberty sa začal povyšovať, už to nie je také good. Často je falošný a využije, keď sa niečo exkluzívne dozvie....