asi ako kedy, obcas si nemame co povedat a dost sa vieme aj pochytit pretoze obaja premyslame inym sposobom ale niekedy sa vieme fajn dohodnut aj si pomoct a tak, cize asi fakt ako kedy
Kto zakladá svoj život na nenávisti, hneve, klamstvách a podvodoch, môže mi byť akoukoľvek rodinou, no keď so sebou nie je ochotný nič robiť, nemôžem s tým spraviť nič ani ja.
tazko sa mi k tomu vyjadruje, lebo moje dve starsie sestry akosi nevedia pochopit a tolerovat iny zivot ako ten, co povazuju ony za spravny a dobry.
su to velmi panovacne povahy, tazko sa s nimi vychadza
ja ich tolerujem pre pokoj v rodine, davno sme vychadzali lepsie podla mna
veľmi si rozumieme, mám staršieho brata a sestru a sú to také moje spriaznené duše, nikdy sme medzi sebou nemali nejaký konflikt. fakt ich nadovšetko milujem (a myslím že aj oni mňa) a vždy som za nich bola hrozne vďačná
Nemáme až taký blízky vzťah, keďže máme veľké vekové rozdiely, ale inak áno.. Až na sestru, ktorá sa kvôli peniazom prestala baviť s vlastnou matkou,tým pádom u mňa skončila
akože so starším bratom nemáme taký vzťah, že by sme boli kamoši alebo čo, ale vieme byť spolu, vieme sa aj baviť, síce nie donekonečna, ale je to v pohode.
mladší ešte nie je na tom rozumovo tak, aby sme boli kamoši, lebo zatiaľ riešime každý iné veci, ale sme si veľmi blízki, ja som sa mu odmalička venovala asi najviac z rodiny a on ma veľmi ľúbi a aj ja jeho. keď dorastie a dostane rozum tak budeme super kamoši. hádam aj so starším.
Ja aj umriem pre nich..su to moje lasky..v dobrom a aj v zlom...aj ked si niekedy nieco povieme ...vzdy si hned aj odpustime ..s kym by sme mali mat dobre vztahy ?
S kym by sme si mali rozumiet ? Ked nie s nimi
Co ja viem nieco medzi...uz teraz vobec nie sme taki ze by sme sa hadali a bili a neviem co ale zeby sme mali blizke vztahy to asi nie. Ale to tak celkovo u nas v rodine nie je proste asi vsetci keby si mame vybrat niekoho komu povieme co nas trapi alebo nejake sukromne veci tak nikdy nebudu clenovia rodiny na prvom mieste ale skor nejaki kamarati a tak. Obcas ked potrebujeme pohundrat na rodicov co nas vytaca tak to vieme medzi sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
so sestrou a nevlastnou sestrou som snáď stále dobre vychádzal
ale su militantni krestania produkujuci obrovske kvanta potomkov, nenazdavam sa, ze by sme si porozumeli
su to velmi panovacne povahy, tazko sa s nimi vychadza
ja ich tolerujem pre pokoj v rodine, davno sme vychadzali lepsie podla mna
mladší ešte nie je na tom rozumovo tak, aby sme boli kamoši, lebo zatiaľ riešime každý iné veci, ale sme si veľmi blízki, ja som sa mu odmalička venovala asi najviac z rodiny a on ma veľmi ľúbi a aj ja jeho. keď dorastie a dostane rozum tak budeme super kamoši. hádam aj so starším.
S kym by sme si mali rozumiet ? Ked nie s nimi