Rozvod.....čo si o tom myslíte a aké máte s tým skúsenosti....máte rozvedených rodičov či patríte medzi tých šťastných?
No čo si myslíte o rozvode? máte s tým skúsenosti? Máte rodočov rozvedených ako je už v súčastnej dobe moderné či patríte k tým šťasným? Ak sa k tomu nechcete vyjadrovať napíšte aspoň Váš názor na rozvod...
Rodičia sú rozvedení, bývam u mamy, cez letné prázdniny u otca. Je dobré že sa rozišli, kým to tak nebolo, otec sa flákal s kamarátmi a sral na mňa a samozrejme na mamu.. Posledné približne 2 roky sa hádali, otec sa mame vyhýbal, stále klamal, nedával nám ani korunu atd..
no veru patrim medzi tych stastnejsich... ale... veru niektorimy momentami (v poslednej dobe az moc casto) si prajem aby sa tatko s mamou rozisiel lebo je to na nevydrzanie.. chudak otec.. fakt mama sa nanho nastve za uplne debilitu... unas doslova a do pisme platia tri pravidla 1.)mama ma vzdy pravdu 2.)ak ju nema plati pravidlo 1. 3.) ak je pravidlo 2. nerealne radsej drzte hubu.... asi tak...
naši sú rozvedení už asi 6 rokov...bola som ešte malá, nejako som si to an neuvedomovala, keďže môj otec často doma nebýval...teraz so sestrou žijeme s mamou...s otcom som vychádzala celkom dobre ale keď sa začal viac zaujímať o svoju terajšiu rodinu prestala som ho navštevovať...už sme sa nevideli asi rok a on o mňa ani setru záujem neprejavuje...a s mamou nevychádzajú moc dobre...ale my už sme si v podstate aj zvykli
ja mam tiez rozvedenych rodicov, mamu mam velmi rada ale otca neznasam a aj oni medzi sebou sa neznasaju, vlastne obidve rodiny su uplne proti sebe a neni to lahke ani pre mna
akoŽe..keď sa mi rozviedli rodičia, tak už k ŠŤastným nepatrím?...napr. u nás bolo lepšie, Že sa rozviedli..ja som Šťastná, že sa rozviedli...a niekedy je to lepšie....
mam dvoch starsich surodencov, a vzdy som sa cudovala, preco maju ine priezviska ako ja, ale to som bola mala a velmi som sa tym nezaoberala. nikdy som si nemyslela, ze by mi rodicia boli schopni takto klamat a robit zo mna debila, takze ked som uz bola starsia, chcela som zistit pravdu.
nakoniec som to musela vymamit zo svojej starkej, a to ked som mala 9!
moja mama sa rozviedla a znova vydala, takze som jedine dieta svojho otca a tretie dieta svojej matky. velmi mnou otriaslo, ze mi to urobili a myslim, ze im uz nikdy nebudem tak verit a vzdy tu bude podozrenie... pretoze to nebolo jedine megaklamstvo, ktore mi natarali, ale to uz patri do inej sekcie...
@wiwinka1 to je akoze take strasne ze tvoja mama sa raz rozviedla ? To tu hovoris akokeby ti zatajovali ze si adoptovana , toto je podla mna normalne , a kazde aj trosku prisprostejsie dieta by si to uvedomilo ze asi ked maju jeho surodenci ine priezvyska tak asi su jedine iba ak z prveho manzelstva jeho matky , aj ked chapem ze zas niektore deti poriadne nevedia co je to rozchod , ale ked uz dnesne deti dokazu v trinastich rozpravat zazitky o sexe preco by nemali v deviatich vediet co je to rozchod ...
Sry ze som asi taky tvrdy ale nechapem beries to ako nieco strasne podla mna je to normalne , a pochybujem ze ti to tajili za kazdu cenu asi im bolo len blbe ti o tom rozpravat . Napisal by som ti este nieco , ale nemam chut ... si podla mna odveci napisala , mohla si sa zdrzat toho srdcervuceho vyjadrenia .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
zavrela by som všetky svadobné salony a všetko čo sa týka svadby lebo aj tak to nakoniec skonči rozvodom
alebo im pustime pesničku blink 182- stay together for kids
a rozvod podľa mňa svoôj dôvod.. ak to už fakt nefuguje,je tam nevera alebo časté hádky tak to nemá zmysel...
o rozvode ako takom - hold, ked to jednoducho nefunguje, tak to nefunguje a naco sa trapit.
ja osobne sa ozaj nemam v plane vydavat. to by musel partner vyslovene chciet. a hlavne by som si nim musela byt ista na 150%
Úprimne mi tento stav maximálne vyhovuje
mam dvoch starsich surodencov, a vzdy som sa cudovala, preco maju ine priezviska ako ja, ale to som bola mala a velmi som sa tym nezaoberala. nikdy som si nemyslela, ze by mi rodicia boli schopni takto klamat a robit zo mna debila, takze ked som uz bola starsia, chcela som zistit pravdu.
nakoniec som to musela vymamit zo svojej starkej, a to ked som mala 9!
moja mama sa rozviedla a znova vydala, takze som jedine dieta svojho otca a tretie dieta svojej matky. velmi mnou otriaslo, ze mi to urobili a myslim, ze im uz nikdy nebudem tak verit a vzdy tu bude podozrenie... pretoze to nebolo jedine megaklamstvo, ktore mi natarali, ale to uz patri do inej sekcie...
Sry ze som asi taky tvrdy ale nechapem beries to ako nieco strasne podla mna je to normalne , a pochybujem ze ti to tajili za kazdu cenu asi im bolo len blbe ti o tom rozpravat . Napisal by som ti este nieco , ale nemam chut ... si podla mna odveci napisala , mohla si sa zdrzat toho srdcervuceho vyjadrenia .
napisala som, ze ine veci, co mi zatajili uz do tejto sekcie pisat nebudem, lebo patria do inej, ale svjim odhadom si nebol daleko...