ľudia, je to len môj pocit?...alebo to ide so všetkými rpg-stránkami dolu vodou...nepoznám momentálne jednu rpg-stránku, ktorá by bola aspoň trošku normálna...možno je to preto, lebo som mala takú obľubu v týchto stránkach...tak sa teraz museli všetky por
Mna to prestalo bavit po konci (alebo skor prerobeni) jednej pred tym v pohode stranky teraz ta stranka funguje, ale vobec ma to tam nebavi a RPG som nehrala uz ani neviem kedy.
Ori ty si ten pravý...pamätám si časy, keď si takto nezmysluplne strácal čas aj ty...ale tak či onak, všetkých to už prestáva baviť, preto tie stránky vyzerajú tak ako vyzerajú...
Nj...aj mna to dost stve...ale sa mi konecne podarilo dostat na rokfort(huraaaaaaaa),cize som spokojna ...som im tu registracku poslala tolko krat,ze sa asi rozhodli ma prijat aby uz mali pokoj
to je fakt, HP je len parádny príbeh...v rpg ide od kedy si pamätám o niečo úplne iné...ale už aj to tam dávno nie je. No o čom to je, keď už dávno dobre zabehanú stránku začnú prerábať...všade sa to deje a mňa to už tiež prechádza...keby tam bolo aspoň s kým...ale aj tí normálni ľudia, ktorých si tam človek obľúbi odídu...no tuším sa na to môžem vykašľať...
Z osobnej skúsenosti vidím problém toho, že stránka vydrží nanajvýš rok v pár veciach.
1. ozajstné RPG sa hrá tak maximálne pol roka, potom je to už len o tom kto je s kým kamarát.
2. je pre dvoch - troch ľudí nenormálne časovo náročné zvládať celú administráciu a tak to ide pomaly, potom sú "bežní" hráči nespokojní a tak admini (ktorí zväčša aj učia minimálne 1 predmet) pridajú a sami už nestíhajú RPG hrať, čím sa im stráca dôvod kvôli ktorému s RPG svetom začalli, nemajú RPG život a často im to nabúrava aj reálny.
A keď sa im niekto nabúra na stránku (čím sa dostávam k bodu 3) a zmaže polročnú robotu, tak len blázni začnú s opravou školy. Po nabúraní sú však už maximálne obozretní a tak znova robí všetko 1 - 3 ľudia.
Toľko z môjho pohľadu na to, prečo RPG stránky nevydržia fungovať dlho.
mna prijali na rokfort ku koncu terminu, lebo asi mali malo ziakov. neviem sice, kolkokrat som sa tam prihlasovala, ale bolo to okolo 12x. nakoniec som vsak toho musela nechat, lebo ma to akosi prestalo bavit a nenasla som si na to cas. uverejnila som si tam poviedku, ak si chcete precitat, tak moje meno bolo stephanie hortenzova (uz si ani nepamatam, preco som si dala take meno)
nikto nič? najlepšia bola Finália, toť je môj názor, Rokfort mi nejde v počítatači, takže mi zostávajú iba tie blbosti na estránkach (( ani Divia sa mi nepáći, ale skús...
No asi tak... tiež rozmýšľam že so všetkým seknem. Na Fine dokopy nikoho nepoznám a Belf už nie je to čo býval čo sa týka rokfortu, ten som nemusela nikdy a vôbec ma netrápi, že padol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
1. ozajstné RPG sa hrá tak maximálne pol roka, potom je to už len o tom kto je s kým kamarát.
2. je pre dvoch - troch ľudí nenormálne časovo náročné zvládať celú administráciu a tak to ide pomaly, potom sú "bežní" hráči nespokojní a tak admini (ktorí zväčša aj učia minimálne 1 predmet) pridajú a sami už nestíhajú RPG hrať, čím sa im stráca dôvod kvôli ktorému s RPG svetom začalli, nemajú RPG život a často im to nabúrava aj reálny.
A keď sa im niekto nabúra na stránku (čím sa dostávam k bodu 3) a zmaže polročnú robotu, tak len blázni začnú s opravou školy. Po nabúraní sú však už maximálne obozretní a tak znova robí všetko 1 - 3 ľudia.
Toľko z môjho pohľadu na to, prečo RPG stránky nevydržia fungovať dlho.