V 2. a 3. kole sutaziaci stavia nejaku sumu od 20 do 350 eur. Potom dostanu otazku. Ked vedia odpovedat, prirata sa im ta stavena suma. Ked nevedia, odrata.
Uz dost dlho sa s jednym clovekom hadam, ze ci vyssia
Je to rovnaká otázka...je to o náhode - či dotyčný riskne a staví si viac alebo menej...pretože nikdy nevie, aké bude znenie otázky...ale myslím, že jej obsah/náročnosť sa s výškou stávky nemení...
podla mna hej, niekedy za 350 byvaju take picoviny lahke ze nechapem. Tiez by sa mi nechcelo vytvarat sadu (5*2*10?) otazok na kazde kolo. Mna skor zaraza fakt ze nevidis svoj priebezny stav, no nasrat im.
Tak ale dava vam to logiku? Chodia tam dost inteligentni ludia (jeden tam bol 20x). Dajme tomu, ze viem odpovedat na 7 otazok a na 3 nie. Keby som stavil 350 na kazdu, tak stale som v pluse 1400 €. Ved to by ta tv prerabala. Podla mna to tam maju limitovane narocnostou otazok za 350 euro. Do 100 euro ke to rovnaka otazka. Do 250 mozno dalsia tazsia otazka. Do 350 najtazsia
skôr by som povedal, že ak to nieje algorytmom určené vopred hádzať otázky ako len chce .. tak ešte je možný zásah réžie, v prípade, že nájdu slabú stránku hráča, ak nieje doma v modernej hudbe tak prásk mu tam otázku tohto rangu. Ale to vzhľadom na rozpočet RTVS asi nieje reálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
riskuj, co chodilo na jojke bolo top
...Do 100 euro *JE* to...
» www.rtvs.sk/tv.programmes.d...