hmm vies co prisiel som na to ze každy kto žije v rozdielnom meste si mysli na to svoje ze je už zapadakovo.. lebo vsetko je tam otrepane stare vidis to každy den hh to si aj ja myslim o RImavskej Sobote.. ale tak vymenme sa na týžden co povies ? asi toto nebudem dalej citat mozes napisat tajnu spravu
aha ja som z RK podla mna je to normlane mesto ako kazde ine. keby si zila v ZA tak to iste by si o nej vravela. lebo nikto nie je spokojny tam kde zije a che nieco viac.
ak je to zapadakov tak .... podla mna to zapadakov nie je. .... i kde tu chybju mnoho veci .... ale ekonomicky je ako tak vyspele si myslim
Podľa mňa je Ružomberok jedno úžasné mesto s prekrásnou okolitou prírodou a úžasnými cennými kultúrnymi a historickými pamiatkami. Škoda len, že konaním niektorých ľudí o tieto dve vzácnosti prichádzame...
uplne v pohodicke mesto , kde je strasne vela uzasnych ludi , ktorych mam rada z tych co chodia na tieto fora asi virtualko ostatny kaslu na forum ale aj tych luuubim
mno tak Ruzomberok je urcite lepsie ako jeho blizka dedina v ktorej byvam...keby ste byvali tu kde zijem ja tak by vam uuuplne stacil Ruzomberok...takze budte radi ze byvate v meste a nie v dedine kde nic poriadne nemozte urobit bo tetky to uz prekrutia a roznesu a ktovieco si budu o vas mysliet...ved tu nemozte si dat na seba nic vystredne abo co...asi tak...
Bullka // a z kerej dedinkos si ??? hh .... ale mas pravduu, lepsie je byvat v meste ako na dedinkee, aj ked vyhody ma jedno aj druheee........ale ja by som bral radej to mesto, kedze aj ja som z dedinky.........
RuzomberoK ze je zapadaKovo?? to je ZH prosim peKne rK je uplne ze poWa saK aj dramatiKz tu jeee waaaaa druheee dzreee mixtape je uplne ze WOW a rK je sKvely nezabudajte ze ,,ruzomberoK mesto plne intrig a hajzlov.." abo ,,Kradeze v Kauflande sa tu stali biznisom..." to je rK I LiKe RK
kazdy vie ze ruzomberok je dost nanic..nic tu nieje pre mladych... a je tu sama nuda.. ale tak dakto by uz mohol o nom napisat aj nieco dobre.. no tak mapr. mame tu celkom doby park ktory este celi funguje co je dost cudne na Rk... a nemame tu ani dako takych blaznov a podobnych stvorov.. .. a este je tu super dedina Likavka.. a tam je totalne super:d.. lebo v nej byvam .. a cez vianoce je na mostovej nadherny stromcek nie?? .. aspon minulu rok bol.. a tak nekukajte vkuse len na tie zle stranky.. sak ked tu zijete asi by ste to nemali ohovarat.. nie?.........papiQ
keby niet supry...a povesti z klacna tak super!!..ale inak,myslim ze je to vzdy lepsie..mohol by sa zredukovat pocet rakosnickych obchodov ale inak su tu srdecni a dobroprajni ludia ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ak je to zapadakov tak .... podla mna to zapadakov nie je. .... i kde tu chybju mnoho veci .... ale ekonomicky je ako tak vyspele si myslim
...ved ty ves z kade som heheh
len a len zhe DRZEEE!!!!!
xlapci su jedni z nay!!!!!!