POZRI !.. ja sa zalubi, vdzy hrozne rychlo .. ani si to neuvedomim a uz niekohoh lubim .. a napriklad ja nie som nejaka cupka ktory chodi s skazdym proste ja ked som sa zalubila tohoh chalana som lubila 4 roky .. takze si nemyslim..ale uz to rpeslo nastatsie a teraz ?.. zasa uplne rychle zalubenie .. a lubim ho uz asi 2 mesiace a mylsism ze to budes trvat bohuzila dlhsie
to nikto nikdy nevie.. ale na druhú stranu minimálne je väčšia pravdepodobnosť že sa ten vzťah rozbije oproti tomu keby doňho išiel človek triezvy (nezamilovaný)
ja vnimam zalubenie ako chemiu, priroda sa s nami pekne pohra, ale laska, naozajstna zamilovanost nastane az vtedy, ked zlozis ruzove okuliare a toho druheho milujes aj s jeho chybami a nedostatkami takze zavisi to od toho ci sa to zalubenie pretavi do lasky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A neviem sa ,,rýchlo" zaľúbiť.
Skor ako dom postaveny na neprospektovanej lokalite. Moze tam byt kludne aj diamant (a ten je riadne pevny )