ahojte,chcela by som sa spýtať,najma tí ktorí ste zo severného SLovenska a študujete v Nitre,ako najrýchlejšie sa tam dá dostať ?lebo busom je to 4 hodky odo mna a ešte aj chodí len trikrát do dna ...
ale nie, nič lepšie ako vlak / bus neozoženieš, v buse je pre mňa a moje nohy málo miesta , a aj tak keď som do neho chcel v NM nastúpiť a odviesť sa do NR, tak to bola katastrofa, lebo som 1,5 hodiny stál šikmo na jednej nohe v ulučke natlačený s ostatnými ludmi ... a ten prestup pri vlaku nie je taký zlý ... ZA - Leopoldov - NR , jeden prestup, viac pohodlia ak si dosť šikovná (a v zime mega prekúrený osobák)
@etelnair nechcem ,aby mi niekto vynašiel,či len niekto nemá skúsenosti s niečím lepším som tak myslela ..
@agrobat ale ked vlaky mi nechodia tam dobre .. to je ten problem,ja by som aj prestúpila,ale ..nejdú mi nejako dobre ..2 hodky čakať na prípoj :/to radšej púojdem tym busom
@etelnair neurážaj hned ..nepýtala som sa,kedy mi ide autobus ..viem si nájsť aj sama cp .sk ..nie som blbá,pýtam sa len na spoje,či ludia nepoznajú lepšie -napr nejako skombinovať iné mestá,alebo inú prepavu-ak si nepochopil
@agrobat nebud ironický a dakujem,viem...pozrelA som si to už ,ale vlakmi veľmi nechcem chodievať,skor tie autobusy ..ale ..vieš ako ktore spoje,lebo napr niektore idu aj styri hodky a tak ..
@natuska6262 tka keď ti pôjde bus zo žiliny tak to bude ok, sadneš si aj všetko ... ale z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že v zime, keď som išiel na skúšku busom, tak som primrzol ku sklu (zamrzala tam tá para čo ludia nadýchali aj keď kúril naplno ... ) a nevedel som po tej ceste ešt 10 minút normálne chodiť (lebo v tom buse sa nedalo ani normálne sedieť, málo miesta na nohy)
osobne ti odporúčam radšej vlak, inak ešte 10 minút pred tým čo som ti písal ide ešte jeden rýchlik len zo ZA , takže by bol ešte aj dosť prázdny
@natuska6262 ja som za vlak mňa to ešte aj vlakom stojí menej , neviem ako by to vyšlo teba za vlak dám z NM do NR 1,9 €, za bus 3,15 € + batožina (tušim 40 centov) ... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale nie, nič lepšie ako vlak / bus neozoženieš, v buse je pre mňa a moje nohy málo miesta , a aj tak keď som do neho chcel v NM nastúpiť a odviesť sa do NR, tak to bola katastrofa, lebo som 1,5 hodiny stál šikmo na jednej nohe v ulučke natlačený s ostatnými ludmi ... a ten prestup pri vlaku nie je taký zlý ... ZA - Leopoldov - NR , jeden prestup, viac pohodlia ak si dosť šikovná (a v zime mega prekúrený osobák)
@agrobat ale ked vlaky mi nechodia tam dobre .. to je ten problem,ja by som aj prestúpila,ale ..nejdú mi nejako dobre ..2 hodky čakať na prípoj :/to radšej púojdem tym busom
fakt ste jebnuti vsetci co ste schopni zalozit forum na temu Kedy mi ide autobus
nedeľa
17:13 zo žiliny
19:17 príchod do Leopoldova
19:23 odchod z Leopoldova
20:22 príchod do NR
cca 3 hodiny aj s prestupom
@etelnair sukromnych,hej,viem,ze su tam ..
no taky zazracny,by nebol odveci
osobne ti odporúčam radšej vlak, inak ešte 10 minút pred tým čo som ti písal ide ešte jeden rýchlik len zo ZA , takže by bol ešte aj dosť prázdny
uf sila no ...
radšej vlak ?no uvidim ..ale ..vlaky ...hm..nemam velmi rada vlakovu dopravu .