Dnes som prišla z chaty a položila sa taká otázka. Myslela som že je to lahké odpovedať na nu ale nebolo!Takže je lepšie byť sám alebo s niekym chodiť? Stoho celkového hladiska.Unás na izbe to bolo asi takto : jednoznačná odpoveď byť sám!
lepsie je mi s niekym blizkym mojou laskou... po roku a kusok viem ze je lepsie byt s lepsie ako bez a ked chcem byt bez den dva tak si mozem ist kamkolvek chcem.. ci je to dovolenka alebo praca... a preco vlastne byt sam ? dvom ide vsetko lepsie
trosku hlupa otazka...fakt tazka, lebo kazda situacia je ina, ale tak si myslim, ze vzdy je dobre mat niekoho, kto vas miluje, kto sa na vas tesi, mat proste taky lubeny pocit...a myslim si, ze ak je vztah dostatocne dobry a dvaja sa toleruju a doveruju si, tak nie je problem so ziadnymi akciami. Vzdy treba mat cas aj na kamosov...priatelstvo je u mna najvyssie, mozno to niekto iny berie inak, ale ja to vidim takto
takze v celku je podla mna jedno ci s niekym ste ci nie, pokial ste spokojni
Nic na svete nie je len bieel alebo cierne Takze ako to uz bolo spomenute, aj jedno aj druhe ma svoje vyhody A velakrat si clovek fakt povie ze by bol radsej keby bol v tej opacnej situacii v ktorej je a zas inokedy je cely stastny ze je to tak ako je . . .
Ale asi si myslim, ze je dobre mat niekoho kto vas lubi, o koho sa da opriet, komu sa da bezhranicne doverovat atd atd
mne je jednoznačne lepšie mať vzťah..ale zas nestojím o vzťah taký že len aby som bola vo vzťahu....je pre mňa lepšie byť zadaná, ale iba ak je to úprimné ...ak je to nasilu radšej budem sama...aj to má svoje výhody
vieš, záleží na tom, aký si človek....ak si rada vo vzťahu a nechýba ti voľnosť, tak do vzťahu choď, nebráň sa mu, ale ak si človek, ktorý miluje slobodu a nedokáže dlho držať vo vzťahu, tak o čom to je? a ak si človek, ktorý vzťah chce ale neprekonateľne miluje slobodu, tak máš smolu ako ja
podla toho... ja som teraz "S" :p a vyhovuje mi to... lebo sa fakt s priatelkou lubime... ale ak mas dobrych priatelov, a ides sa sem tam zabavit napriklad na disku, a mas teda aj "takyto" kontakt s opacnym pohlavim, a nechyba ti trvalejsi vztah, tak urcite su tipy, ktore su radcej bez, a "uzivaju" si zivot...
Ako hovorim, ja si myslim, ze pokial je vo veci laska, tak "S"...
oboje ma svoje vyhody... ja som teraz s a som strasne stastna takze tak... cele to zalezi od toho s kym si, lebo pokial mas byt s niekym s kym to zato nestoji a len preto aby si s niekym bol tak to nema zmysel...
no tak tazka otazka toto .ale myslim,ze ked je clovek s niekym koho miluje ,tak je to krasne ,samozrejme sklamanie je bolestive ,ale bolestivejsie je byt sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Treba to striedať
No fuj, ešte to by tak chýbalo.
ujes
inak má oboje svoje výhody.
takze v celku je podla mna jedno ci s niekym ste ci nie, pokial ste spokojni
Ale asi si myslim, ze je dobre mat niekoho kto vas lubi, o koho sa da opriet, komu sa da bezhranicne doverovat atd atd
Ale tiez je fajn mat svoju slobodu
Pre kazdeho nieco ine Treba si najst to svoje
Ale spat k teme: pacil sa mi prispevok od @misery ...
Ako hovorim, ja si myslim, ze pokial je vo veci laska, tak "S"...
aj ked som teraz bez