Ahojte, ludia, nie som z tych, trinastrocnych pipiek, no momentalne som v koncoch.
Zacal sa mi pacit jeden chalan, pracuje v istom obchodnom dome, parkrat som ho tam stretla, parkrat ma videl ba dokonca sa na mna aj pozrel... Rada by som mu napisal
@5 toto nemám rada ani od blízkych, keď sa ma pýtajú
Predstavme si, že by som sa na to odhodlala, asi by som si na začiatok vymyslela, že si hľadám brigádu a preto sa ho pýtam, že či tam u nich majú miesto a ak by aj nemali, nech mi povie, ako to chodí v obchodných domoch, aké to má pre a proti... a potom by som sa za behu pokúsila vymyslieť nejakú inú tému, možno aj s tým spomínaným avokádom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Predstavme si, že by som sa na to odhodlala, asi by som si na začiatok vymyslela, že si hľadám brigádu a preto sa ho pýtam, že či tam u nich majú miesto a ak by aj nemali, nech mi povie, ako to chodí v obchodných domoch, aké to má pre a proti... a potom by som sa za behu pokúsila vymyslieť nejakú inú tému, možno aj s tým spomínaným avokádom
Ja si z neho robím pleťové masky
-
Pripomina mi to stazistky stojace v o2 sopoch pri dverach ... jednoducho nemaju sancu ... este ked mi skocia do cesty, tak aspon pozdrav sa im dostane