Robim nocne, vacsinou chcem spat nie komunikovat s nejakym Petkom a Majkou v Tescu akurát raz pred rokom som robil s jednou slecnou blondínou a celkom v pohode bola tak skoda, ze ani meno som nevedel. Ale pokecali sme dobre
nepracujem na plny uvazok nikde, no ak za kolegov z prace povazujem kolegov z neziskovky v ktorej pracujem a kolegov z westernu, kde pracujem sezonne, tak plati prva moznost, i ked sa nestretavam mimo prace uplne zo vsetkymi, lebo to sa neda.
su tam prijebani aj normalni ludia.....prevazuju prijebani ....mam s niektorymi konflikty ale nejak psychicky ma to neničí,lebo ja som dávno zmiereny so skutočnostou ze kazdy kazdeho nemoze mat rád....
Väčšinu dňa si každý robí svoju prácu, riešime spolu len pracovné záležitosti. Občas, keď je toho menej, tak aj trochu osobnejšie, ale to je fakt zriedkavé.
ked prides novy medzi zbehlych tazkp sa zaraduje nejako :ehm: zas musis len sam oslovovat lebo slovac je sprosta aj za hranicami a po(spolu) nooo drbnuti su niektori stale zistujem, naivka som :letim: ,snazim sa mat v ale nemam lebo ma to ubija tak
ked som brigaovala tak som sa s ostatnymi moc nebavila, lebo vacsinnou mali 35+ a urcite som sa s nimi enstretavala mimo prace, lebo ma nebrali ako kolegynu na plny uvazok, co som ani nebola ale ako nic proti nim som nemala
a mala som tam aj maminu kamisku, s ktorou sa doteraz normalne bavim a dokonca ani s nou som sa tam nejako prilis nebavila ani na obedy sme spolu nechodili
mam dve brigady, ked babysittujem, tak si rozumiem s celou rodinou a po case sa zvyknem vzdy s nimi spriatelit a stretavame sa aj pomimo a proste, zatial co som babysittovala styrom rodinam deticky v priebehu vekov ,tak vzdy som mala aj s decákmi, aj s maminkami dobre vztahy. doteraz mam.
co mam brigadu taku serioznu, tak to mozem robit z domu a ta firma je dost velka a poznam odtial asi 5 ludi s ktorymi sa bavim dobre, ked sa tam raz za cas ukazem. s babou, co s nou mam stol v kancelari,tak si piseme obcas len tak, ze jak sa ma, co nove, k meninam a tak, ale pomimo sa nestretavam.
Mám super kolegyňu, s ktorou sa ale nemám kedy stretávať, lebo sa striedame na dvanástkach, ale snáď niekedy večer po, aj na koncert raz pôjdeme určite ^_^
Sestričky sú super, chystáme sa von a s doktormi som asi tiež v poho - aspoň sa tak tvária ... pokecáme, len sú starší a ja som tam nová, tak ich beriem s rešpektom a šéfovci sú tiež veľmi milí
Najlepsia bola raz jedna akcia ked sme s kolegami aj s sefom isli pit do mesta a jeden moj kolega isiel rovno z baru rano o 8 do roboty a to sme este mali audit ten tyzden ale sef ho poslal domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a mala som tam aj maminu kamisku, s ktorou sa doteraz normalne bavim a dokonca ani s nou som sa tam nejako prilis nebavila ani na obedy sme spolu nechodili
(A vzdy boli samozrejme aj sliepky a podivoni, ktorych proste standardne ignorujem)
uvidíme, čo bude o týždeň
Vonku sa s nimi nestretávam, nie je dôvod. No samozrejme, že ak by sme sa náhodou niekde stretli, nebudeme sa robiť, že sa navzájom nepoznáme
co mam brigadu taku serioznu, tak to mozem robit z domu a ta firma je dost velka a poznam odtial asi 5 ludi s ktorymi sa bavim dobre, ked sa tam raz za cas ukazem. s babou, co s nou mam stol v kancelari,tak si piseme obcas len tak, ze jak sa ma, co nove, k meninam a tak, ale pomimo sa nestretavam.
ziadnych
Sestričky sú super, chystáme sa von a s doktormi som asi tiež v poho - aspoň sa tak tvária ... pokecáme, len sú starší a ja som tam nová, tak ich beriem s rešpektom a šéfovci sú tiež veľmi milí