otec bol supe,r kým som bola decko
tieto dospelácke dievčenské problémy jednoducho nechápe
ale je to tatko, ja ho ľúbim
ale s problémom alebo tak idem vždy za mamou
kedysi som strasne zle vychádzala s ocom a t olen kvoli mojim pubertiackym kecom.. ako sa rozviedli úplne sa to celé otočilo... S mamou celé zle.. S ocom celé dobre..
S obidvomi narovnako...s mamou trávim viac času a tak ale zas s otcom sme obaja takí športoví blázni,on je taký môj športový parťák ..ale o problémoch nehovorím ani jednému z nich
s mamou..otec nebol boh vie aky otec kym som bol maly a teraz ma potrebu si to kompenzovat...v praxi to vyzera tak, ze dohana vsetky tie roky z detstva a sprava sa ku mne ako keby som mal 10...couz, ostava len dufat, ze raz sa dostaneme na rovnaku vlnu.
mamu predovšetkým nechápem a ani ona mňa... na ocovi mi vadia niektoré veci a ani s ním to nie je ideálne, ale rozumiem si s ním viac a teda sa dá povedať, že s ním mám vzťah lepší
S obomi a robím všetko pre to, aby sa to nezmenilo...niekedy to je s nimi ťažké lebo čo sa týka názorov, tak old school aj ked sú dosť mladí by som povedal ...ale čo už, ľúbim ich a nedám na nich dopustiť..majú ma len jedného tak sa ich snažím v ničom nesklamať
@11
presne.
Obidvoch ľúbim a s obidvoma vychadzam. S otcom vsak ssi viac riesim také zivotne otazky a s mamou skor take viac povrchne veci. Ale zas napr s mamou sa vzdy viac zabavam. A otec vzdy dodrzi slovo, mama dakedy nie .
Ale proste ja mam fakt super rodicov. Jaj moji.
neviem, s otcom sa viem tak "rozumnejsie" porozpravat + nema prehnane reakcie a hystericke zachvaty jak mama, ale zas neni casto doma, takze s mamou mam vybudovany asi silnejsi vztah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale mam dokonalu mamcu ktoru si pre to este viac vazim
tieto dospelácke dievčenské problémy jednoducho nechápe
ale je to tatko, ja ho ľúbim
ale s problémom alebo tak idem vždy za mamou
ale menej sa hádam s ockom
ocko len zdrbáva
Najlepsi mam sama so sebou...aj ked vlastne ked sa nad tym zamyslim aj to je bieda
presne.
Obidvoch ľúbim a s obidvoma vychadzam. S otcom vsak ssi viac riesim také zivotne otazky a s mamou skor take viac povrchne veci. Ale zas napr s mamou sa vzdy viac zabavam. A otec vzdy dodrzi slovo, mama dakedy nie .
Ale proste ja mam fakt super rodicov. Jaj moji.