A také odpovede, že s nikým neprijímam. Je osoba, s ktorou sa môžeš porozprávať, zabávať alebo proste radi trávite spoločne čas? A je to osoba, ktorá je v tvojom živote niečím unikátna, nezabudnuteľná alebo proste tvoj život závisí veľmi od jej názorov?
najdôležitejši človek v mojom živote s ktorym si najlepšie rozumiem som ja.. vždy sa prekvapim nejakou novou myšlienkou alebo nazorom a zažijem so sebou kopu srandy.. alebo aj ne..
@14 teraz, keď nad tým uvažujem, tak prichádzam na to, že jedlo je kurva, ktorú musím urobiť a ešte zaň aj zaplatiť. ale chutí dobre. phew, forever alone level 9 00000000000000
@neviemAkeToJeCisloKomentuANechcemTaTagovatVoVastnomFore
!!!! Velmi mudry vyrok. Laska je precenovana. A jedlo je jedlo. Aj by som si s nim isla dat intimny oralny styk, ale nechce sa mi vstavat z postele. Ach, zivot je tazky
fakt s nikym uz kamarat co ma je cele dni v robote nejde nikdy skoro von mama a otec to je taky vztah ze nemozem im povedat vsetko proste co mam na srdci a tak aj ten kamarat no a mal som sestru uz nezije no a co ti povim proste na kkt vsetko naj vztag mam s alkoholom ten ked do mna vnikne tak vie o mne vsetko a mam ho rad aj on mna ale tak to sa neda povazovat za vztah asi
je to on...vždy je so mnou, keď mi je smutno, keď mi dobre...bližší vzťah sme si vybudovali okolo 14-ho roku života a odvtedy sme nerozluční kamaráti...stojí pri mne vždy, keď je treba, niekedy si poplačem ja, niekedy on...sme spolu v dennom kontakte a nikdy ma nesklamal...dúfam, že nám to vydrží....ďakujem ti, môj penis
Nie Lebo kamaráti sú najväčšie píče ktoré by to aj tak niekomu povedali a nevedia zniesť také pičoviny, skratka by ich to nezaujímalo. A mama by ma fakt nechápala a ocovi by som sa s niečím takým nezdôveril. Celý život som bol samotár a tak to vyzerá že aj budem.
s mojou naj kamoškou (to fakt musím povedať, že my sme sa našli...máme veľa spoločných vecí a podobných názorov, ale čo je hlavné, fakt si úplne fest rozumieme, dokážeme sa spolu najviac zabávať...takú blízku osobu, akou mi je ona už asi ani nespoznám) a s mojím naj kamošom-s ktorým sa síce poznám trištvrte roka, ale je to ten naj-človek akého som mohla spoznať...človek, vďaka ktorému som opäť nabrala chuť do života, ktorý ma dostal z úplného dna..
tiež sa cítim niekedy divne, keď sa po dlhej dobe najem, nenahraditeľné, podobne ako keď sa po 4 hodinách držania vyštím, tiež ten pocit nenahradíš @strangelady
Sám si nerád vyberám spomedzi ľudí toho/tú naj, pretože sa časom ukázali ako sebci a to ja neznesiem, hoci sám ním som. Jeden unikátny vzťah som mal s prvou frajerkou, s ňou som si pohovoril o najtajnejších pocitoch, obavách, snoch a veciach, s ktorými ma iní vysmiali.
Potom unikátny vzťah mám s rodinou, všetci sú veľmi odlišní, každý sa snaží presadiť to svoje, ale po stránke úprimnosti a odovzdania si nedôverujeme a ba priam sa niekedy nenávidíme z pocitu závisti. Rozdielnosť u ľudí ma fascinuje a aj v tom, že dva rôzne životy dokážu ísť za spoločným cieľom, no obaja majú o ceste rôznu predstavu a zanietenie. Pre mňa je unikátne, že môj jedinečný život dokáže niekto prijať s tým všetkým, hoci na tom človeku nemusím mať rád všetko, vyjaví svoje pravé ja, prestane hovoriť cudzie názory a myslí spontánne, niekedy bez zmyslu, ktorý mi však postupne odkrýva, ako keď detektív pátra po motívoch. Mám rád ľudí s hlbokým správaním, taký pud s cieľmi, keď viem, že osoba nie je len postavička v divadle na nitkách, ale je nezávislá od zmýšľania väčšiny a celkovo mám rád, keď ľudia premýšľajú, aj keď sa to po nich nevyžaduje.
A práve preto mám tak nejak v povedomí obraz o bývalej, hoci už je pre mňa iba spomienkou, ako osobu, ktorá má unikátne vlastnosti, o to viac, že som sa spoznal s odlišnou históriou a odozvou na moje správanie, časom sa mi vracia, čo sme vyvádzali a mala na mňa veľký dopad. Nebola pre mňa kamarátkou najväčšieho merítka a nechápala ma. Ale tak ma nechápe nikto ako ja sám, a to je dobré, temné stránky môjho vedomia patria len mne a nie sú na výstavu.
so svojim pesom, lebo sme v podstate stale spolu ked nie som v skole a je jediny, ktory ma nesklamal...no a v podstate sem-tam aj s mamou, ale naozaj len sem tam
S maminou, mala som aj s babkou, ale už nežije , sama zo sebou a kamaráti? Ja vlastne asi žiadnych ozajstných nemám, sú úplne iní, majú iné (hlúpe) priority, ešte nedospeli, a neviem..
Ja mám najlepší vzťah s maminkou. Vždy si vieme dobre pokecať aj sa zasmiať. Je fakt pre mňa taká najlepšia kamarátka. Môžem sa jej so všetkým zveriť a nejde na mňa s takými rečami typu, ja by som to nerobila, alebo niečo také typicky rodičovské. Snaží sa pozrieť na veci aj mojimi očami. Jednoducho s ňou mám taký najlepší vzťah.
@clarise no tak bola by si moja prvá, ale ja internetové zoznamky nepodporujem . Ale kamarátky už mám veľa, ja som to myslel, že kamarátov nemám. Vieš ako tak proste. Ne vážne radšej súkromná správa, lebo tu to všetci čítajú.
najlepsi vztah mam s priatelom asi, a je to vynimocne v tom ze este nejaky vztah vobec mame po tom vsetkom co sme za tu kratku chvilu spolocne prezili... vynimocne je to ze vieme zabudnut na vlastne ego a priblizit sa tak viac k tomu druhemu.. ze sme stastni spolu aj v situaciach kedy by ini boli zufali...
@savvym
Iba ho obhajujem .A ty na to žiarliš.
....................................................................
Je ich veľa tak mi môžeš v skratke povedať o čo v nich ide.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
!!!! Velmi mudry vyrok. Laska je precenovana. A jedlo je jedlo. Aj by som si s nim isla dat intimny oralny styk, ale nechce sa mi vstavat z postele. Ach, zivot je tazky
@Kosmiklove
So všetkými na určitej úrovni...
Ale chcel by som niekoho s kým by som bol v symbióze Ideálne ženského pohlavia
Najviac asi frajer
ale samozrejme nájde a viac ľudí... ale ak mám vybrať len jednu osobu tak ona
Potom unikátny vzťah mám s rodinou, všetci sú veľmi odlišní, každý sa snaží presadiť to svoje, ale po stránke úprimnosti a odovzdania si nedôverujeme a ba priam sa niekedy nenávidíme z pocitu závisti. Rozdielnosť u ľudí ma fascinuje a aj v tom, že dva rôzne životy dokážu ísť za spoločným cieľom, no obaja majú o ceste rôznu predstavu a zanietenie. Pre mňa je unikátne, že môj jedinečný život dokáže niekto prijať s tým všetkým, hoci na tom človeku nemusím mať rád všetko, vyjaví svoje pravé ja, prestane hovoriť cudzie názory a myslí spontánne, niekedy bez zmyslu, ktorý mi však postupne odkrýva, ako keď detektív pátra po motívoch. Mám rád ľudí s hlbokým správaním, taký pud s cieľmi, keď viem, že osoba nie je len postavička v divadle na nitkách, ale je nezávislá od zmýšľania väčšiny a celkovo mám rád, keď ľudia premýšľajú, aj keď sa to po nich nevyžaduje.
A práve preto mám tak nejak v povedomí obraz o bývalej, hoci už je pre mňa iba spomienkou, ako osobu, ktorá má unikátne vlastnosti, o to viac, že som sa spoznal s odlišnou históriou a odozvou na moje správanie, časom sa mi vracia, čo sme vyvádzali a mala na mňa veľký dopad. Nebola pre mňa kamarátkou najväčšieho merítka a nechápala ma. Ale tak ma nechápe nikto ako ja sám, a to je dobré, temné stránky môjho vedomia patria len mne a nie sú na výstavu.
Teraz už mám fakt len ten foťák...
Chúďatko.Mal by si si nájsť kamošku .
A keď niekoho hľadáš tak tu som.
Kamaráta .
A keď chceš môžeš byť aj to??
Za prvé toto nie je zoznamka .
Ok súkromne
Prečo by mal byť??
Po prvé to povedal mne tak prečo ho riešiš?To nepovedal!
Takže ti chyba dievča aby si sa mohol vyrozprávať
V čom mám pravdu??
Ja viem že si to založil ale nebo od teba pekné sa ho na to pýtať.
...................................................................... ja som sa urazila??Prečo som sa mala uraziť?Aký som mala mať dôvod??
Ešte niečo máš na srdci??
Iba ho obhajujem .A ty na to žiarliš.
....................................................................
Je ich veľa tak mi môžeš v skratke povedať o čo v nich ide.
Pre zaujímavosť poslal si to sebe
Ešte stále ťa baví sa so mnou doťahovať??