Je to vlastne jednoduché, teda zdá sa. Dohodla som sa s rodičmi, že s mojím doplatkom a darčekom od všetkých na Vianoce môžem mať nový mobil. Nejaké som si pozerala, a keďže HTC-čko sa mi už pokazilo a jabĺčko je jabĺčko ... ostala som pri Samsungoch. A o
ak je to tak ako píše Niccolka,
tak S4 mini, má výkonnejšiu RAM, čiže aplikácie ako fbíčko by mali ísť pohodlne, rozdiel displayov je približne 1,2 cm, čo nie je až tak veľa.
S4 mini má slabšiu batériu, ale silnejší takt procesora.
Čiže takto, ak ti ide o výkon, aby ti video, filmy v HD a všetko rýchlo fičalo skús S4 mini.
Ak ti stačí, že raz za čas otvoríš facebook, pustíš si prehrávač hudby, popozeráš obrázky vyber si S3.
Rozdiely, na ktoré medzi nimi ukazujem nie sú tak veľké, aby robilo z toho to, že S3ka ti neprehrá poradne filmy, ale ak by to už bolo silné full hd, tak môže byť slabší než S4 mini.
Poradim ti pretoze sam som mal tento problem...dnes som si kupil S3 a nelutujem ... tu bude problem len vo vybere velkosti displeja ...oba su rychle...rozhodni sa...ja si na tento displej uz zvykam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
tak S4 mini, má výkonnejšiu RAM, čiže aplikácie ako fbíčko by mali ísť pohodlne, rozdiel displayov je približne 1,2 cm, čo nie je až tak veľa.
S4 mini má slabšiu batériu, ale silnejší takt procesora.
Čiže takto, ak ti ide o výkon, aby ti video, filmy v HD a všetko rýchlo fičalo skús S4 mini.
Ak ti stačí, že raz za čas otvoríš facebook, pustíš si prehrávač hudby, popozeráš obrázky vyber si S3.
Rozdiely, na ktoré medzi nimi ukazujem nie sú tak veľké, aby robilo z toho to, že S3ka ti neprehrá poradne filmy, ale ak by to už bolo silné full hd, tak môže byť slabší než S4 mini.
Má väčšie rozlíšenie displeja než S4 mini (720x1280 oproti 540x960). Displej je samozrejme aj väčší.
Mierne lepší procesor (Samsung Exynos 4412, štvorjadrový 1,4 GHz oproti dvojjadrovému Qualcomm Snapdragon 1,7 GHz)
S4 mini má za IR diódu (infračervený port - diaľkové ovládanie), pomocou ktorého môžeš ovládať väčšinu A/V zariadení (napr. TV, HiFi, Projektory)
Zatial ho hodnotim cely na 150 %