dnes som bola vybavit predlzenie na preukazku poznate to kazdy rok si odstojime hodinovu frontu teda aspon my v PB a nakoniec vam aj tak ta mila teta povie, ze tam mate nieco na hovno... takze pridem tam s mojou rocnou neporusenou cipovou kartou a ona mi
ak si ju nemala poskodenu, tak nemala dovod ti ju nepredlzit...ja som si este preukazku nepredlzovala, tak neviem ci su uz nove pravidla a budu sa kazdy rok vydavat nove preukazky
urcite nie spoluziakom v pohode predlzili... tak netusim... a mala som ju vo vybornom stave asi to bola jednoducho krava.. alebo ma niekto podobnu skusenost a vysvetlenie?
aj ja som bol dnes a tiež som hodinu čakal, pritom vždy keď som prišiel do mesta mali zatvorené (dovolenka a tak) alebo práve nepredlžovali karty, jednoducho v posledný týždeň čo sa chodilo do školy povedali že predlžovať ešte nebudú, pritom pred rokom sa to tak dalo
Vivat PB Som tam tiež bol, stál som tam pol hodiny a teta mi povedala, že stojím pri zlom okienku Neva, šak to druhé otvorili aj tak pár minút dozadu, ale mohli to tam napísať pre blbých Tam už v poho, len mi nemala teta vydať z 10€, tak som si šiel vedľa kúpiť sójové rezy či kerú mater A nálepku mi dala, za 50c, takže pohoda..
Ono celá SAD nemusí byť svoloč, lebo dáka prívetivá teta pri pokladni a vedenie sú (a povedal by som že aj revízori, keby som v PB nejakého niekedy uvidel) A zas zastanie sa šafjóra by som kvôli tomu neľutoval, podľa toho o čo šlo
strasne sa tesim ako si pojdem na elektricenku do blavy v stredu...bola som tam na konci jula a zenska mi ju nechcela nabit ani na 30 dni a dala mi len tlacivo do skoly /skola je zavreta zamknuta a kedy ma uradne hodiny netusi ani panboh/ na ktoreho zadnej strane je napisane ze to tlacivo chcu ked nabitie presahuje 15.otober vsade je to tak napisane ale nie mne to nemoze do konca augusta nabit...grrr
@snehovavlocka Práveže mám, preto som bola v takom šoku, keď mi šofér v autobuse odmietol dať študentský lístok... Keby mi to spravil len ten ráno, aj by som ho upodozrievala, že mi to urobil schválne... ale keď sa mi to stalo aj poobede s iným šoférom...
zvykaj si..vsade na uradoch je byrokracia..jednoducho tetusky su nasrane ze musia nieco robit a nemozu sediet si na pici alebo pripadne kavicku si vypit..
@galinka no divné, to tak potom vyzerá, keď nie je všade rovnaký systém. ale zdá sa mi, že minulý rok už v septembri sa kartou platiť nedalo, ako preukaz by však platiť mala naďalej. a keď nie, zbytočne píšu na nálepku koniec platnosti...
@Fxx@Encrypt vazne diky bez vasich prispevkov by cely birdz utrpel vaznu stratu... ale inak dakujem apon vidim ze netreba sa kvoli takym veciam vzrusovat zbytocne aspon viem ze nie som sama.. antiSAD!!!!!!!!!!
@Waagbistritz69 vysadil ma na pol ceste, lebo sa mu nechcelo ist dalej s tym, ze mi pojde za chvilu pripoj... a odparkoval si to pred domom.. pritom v plane cesty boli aj tie dalsie zastavky (asi 5) a on to odignoroval.. ak toto nie je dovod na vyhodenie tak neviem.. neplni si plan a vyhodi mna a este jednu starsiu pani v polke cesty len preto, ze jemu sa nechce... keby nesiel ten jeho "pripoj" ktory ako pripoj nie je evidovany tak vazne neviem....
@Encrypt som proti ich pristupu.. oni nepoznaju nieco ako nas zakaznik nas pan a jazdit budem busmy.. ked niet inej moznosti ale myslim z moc vyhra to nie je...
v taliansku v jednom meste majú zadarmo mhd... to len sadneš a odvezieš sa, ale tam ide asi jedna tetuška za týždeň mhdčkou inak tam šeci jazdia na bikoch. Ja musím zase ísť potom neskor vybaviť kartu v inom meste, a tu už sa to snáď dáko podarí no.
Ale niektorí sú naozaj nepríčetný šoféri a tetušky v pokladni niektoré sú hnusné a jedno či na úrade alebo kde. Sú lenivé a si myslia, že sú bohviečo. Takže tak no.
kúpte si auto a môžete zvysoka osrať tých mrdov na sadke a madke a neviemkde ešte..ja som to tak vyriešil a funguje to
btw, čo by ste chceli od štátneho (!) a neziskového (!!) podniku, kvalitné služby? tse, postavte sa do šóry vážení a ráčte sa najebať do preplnenej karosy aby vám šofér mohol vynadať len preto že jeho stará mu večer nedala
@snehovavlocka Keby bol september, tak to pochopím... a platiť kartou som mohla, ale oznámil mi, že nemám nárok na zľavu a platila som plné cestovné...
@stodvacinkar Minimálne bratislavskú medzimestskú dopravu asi pred rokom-dvoma odkúpila nejaká firma, momentálne sa to volá Slovaklines a na 90% som si istá, že to nie je ani štátny ani neziskový podnik...
keď sme si na začiatku prázdnin boli vybavovať s kamarátkami kartu sme čakali na SAD v TN asi dve hodiny tiež všetkým predĺžili okrem mňa lebo ževraj ju mám 5 rokov a treba mi už druhú tak som za ňu zaplatila 4€ namiesto 50c za nálepku.
a v Blave som prišla dala som električenku, že chcem predĺžiť a za minútu bolo všetko vybavené a zadarmo
@ Lusila no nieco v tom zmysle aj mne povedala..ale vez to okienko moc nepocut ale ja som si ista ze som ju vybavila minuly rok.. mam tam fotku co som si dala aj na obciansky a ta je z minuleho roku....
@Terbie A ty si sa ho zastala, hej? No dobre A šak asi mal dôvod a ten ehm "prípoj" išiel, tak hádam v pohode.. Ak to nebol taký chudý s bielymi vlasmi, čo minule videl, že s kamošom šprintujeme na zastávku pri Steigeri a nezastavil nám :/ Ešteže som ho odvtedy v buse nevidel..
@Stodvacinkar No to je ekologické riešenie s tým autom, ešteže si ho všetci na svete nemôžu kúpiť, to by dopadlo :/ Ja od toho paskudného podniku nečakám nič, ale riešiť by sa to kurňa dalo..
@Galinka never tomu..firma môže byť súkromná ale vždy bude prepojená na štát...hovorí sa tomu dotovanie podnikateľsky neatraktívnych oblastí prospešných pre spoločnosť...ak neplatíte za polovičný lístok 5 eur tak ver tomu že na tom neryžujú..teda od vás, cestujúcich...kešuje sa od štátu/samosprávy blablabla..
@Waagbistritz69 jj zastala lebo ked som to povedala priatelovi chcel napisat staznost alôe som povedala ze nech necha tak jj a to s dobiehanim na bus to poznam aj mne sa stava! alebo dokonca zatvori dvere pred nosom, a ked mu zaklopem tvari sa ze nevidi a potom cakam niekde v PB hodinu- dve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Pritom na MHD mi 3-mesačný lístok (študentský) končí platnosť až niekedy v strede septembra...
Ono celá SAD nemusí byť svoloč, lebo dáka prívetivá teta pri pokladni a vedenie sú (a povedal by som že aj revízori, keby som v PB nejakého niekedy uvidel) A zas zastanie sa šafjóra by som kvôli tomu neľutoval, podľa toho o čo šlo
MHD ZADARMO!!
@Waagbistritz69 vysadil ma na pol ceste, lebo sa mu nechcelo ist dalej s tym, ze mi pojde za chvilu pripoj... a odparkoval si to pred domom.. pritom v plane cesty boli aj tie dalsie zastavky (asi 5) a on to odignoroval.. ak toto nie je dovod na vyhodenie tak neviem.. neplni si plan a vyhodi mna a este jednu starsiu pani v polke cesty len preto, ze jemu sa nechce... keby nesiel ten jeho "pripoj" ktory ako pripoj nie je evidovany tak vazne neviem....
Ale niektorí sú naozaj nepríčetný šoféri a tetušky v pokladni niektoré sú hnusné a jedno či na úrade alebo kde. Sú lenivé a si myslia, že sú bohviečo. Takže tak no.
btw, čo by ste chceli od štátneho (!) a neziskového (!!) podniku, kvalitné služby? tse, postavte sa do šóry vážení a ráčte sa najebať do preplnenej karosy aby vám šofér mohol vynadať len preto že jeho stará mu večer nedala
@stodvacinkar Minimálne bratislavskú medzimestskú dopravu asi pred rokom-dvoma odkúpila nejaká firma, momentálne sa to volá Slovaklines a na 90% som si istá, že to nie je ani štátny ani neziskový podnik...
a v Blave som prišla dala som električenku, že chcem predĺžiť a za minútu bolo všetko vybavené a zadarmo
@Stodvacinkar No to je ekologické riešenie s tým autom, ešteže si ho všetci na svete nemôžu kúpiť, to by dopadlo :/ Ja od toho paskudného podniku nečakám nič, ale riešiť by sa to kurňa dalo..
» www.a-kontra.net/tramvaji-zdarma...