O.o Neviem si predstaviť, za akých okolností by som si vybrala niečo, čo mi spôsobí niečo ako kofeínový triaškový šok nalačno oproti tomu, čo by ma uvoľnilo, zrelaxovalo a ešte aj nahradilo rozcvičku. Kávu mám rada, ale svoje telo radšej.
A dvíha ma zo stoličky pri komentároch typu ,,ráno spím, ráno som neznesiteľná, hysterická, ponáhľam sa a všetkých neznášam, kto by už myslel na sex.." ..Na mieste vašich partnerov vám toto robím v ktorúkoľvek inú dennú dobu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale vlastne ani káva nijako extrémne nefunguje. neexistuje vec čo by ma ráno nakopla.
a rano o piatej ked som nutena sa zobudit a ani nedivim pred seba, tak po nicon inom netuzim, ako po sexe
Jablko na rano funguje lepsie a preberie cloveka lepsie ako kofein.
kávu nepijem
ale hneď keby som aj pila, tak SEX!!!
A dvíha ma zo stoličky pri komentároch typu ,,ráno spím, ráno som neznesiteľná, hysterická, ponáhľam sa a všetkých neznášam, kto by už myslel na sex.." ..Na mieste vašich partnerov vám toto robím v ktorúkoľvek inú dennú dobu.