no je to tak ze parkrat som sa vo vztahoch popalila a tak mozog veli zostat sama ale akosi sa mi zacal pacit jeden uzasny chalan a celkovo mi aj chyba neha len neviem ci teda posluchnut mozog alebo to znova skusit aj ked budem mat velmi malo casu cim som
@karla a keby ti napisem, ze by som sa na tvojom mieste na neho uplne vykaslala a nasla si niekoho tretieho len na uzivanie si, spravila by si to?
Mas predsa svoj rozum, kazdy rozmysla inak, teda neviem, ako by ti mohli pomoct rady, co by spravili ini ludia. Ty sama vies najlepsie, ci uz sa citis aj na nieco viac alebo nechces nic vaznejsie, aj ked sa ti zrovna paci a je k tebe pozorny.
Suhlasim s @11 je to na tebe a vediet to musis ty. Ja by som do toho siel ako vzdy. Pretoze to beriem z pohladu ze nie je hanbou padnut ale nevstat a ked sa teda rozhodnem ze nechcem radsej nikoho aby to nebolelo tak som vlastne padol a som posrany vstat - a to sa ku mne nehodi a preto sa vzdy postavim a idem do toho zas a zas a budem v tom pokracovat az kym mi to nevyjde.
Ale práve to, že si sa už popálila, je skôr výhodou. To nemyslím v zlom, každý sa raz popáli, ale ono práve tie skúsenosti sa dajú využiť. Už si múdrejšia a ponaučená z tých chýb, vieš, čomu sa treba vo vzťahu vyhnúť, čo treba vylepšiť a na čo si dávať pozor.
Takže nezanevri na chalanov a smelo do toho život je len jeden na to, aby ho človek prežil bez lásky
V kazdom pripade by som to skusila,nemas co stratit,kebyze to neskusis s nim,uvedom si ze neskor by si mohla lutovat alebo by si nasiel nejaku inu holku a uz by nebola taka sanca aku mas teraz!! Ked to skusis aspon zazijes nieco pekne,ked neskusis nezazijes nic!
Ak si si ista ze aj on dost o teba stoji tak to skus,ak mas pochybnosti o nom tak si to skuste vyjasnit co ocakavate skor ako sa do niecoho vrhnete...
pokial by si bola mnou,tak jednoznačne-ostat sama....ale naštastie to tak nie je,takže možeš sa nechat unášat....ale tou spravnou vlnou,,ved vieš,ktorá ti škodí.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale, ak je fakt taký úžasný tak ho ber A zase môžete sa len tak "kamarátiť lepšie", nemusíte spolu chodiť
Ja neviem musíš vedieť ty.
Držím palec
Je to len na tebe, sak ho skus lepsie spoznat, trav s nim viacej casu a cas teda ukaze.
alebo Srdce miluje vsetko, co je v rozpore s rozumom.
Mas predsa svoj rozum, kazdy rozmysla inak, teda neviem, ako by ti mohli pomoct rady, co by spravili ini ludia. Ty sama vies najlepsie, ci uz sa citis aj na nieco viac alebo nechces nic vaznejsie, aj ked sa ti zrovna paci a je k tebe pozorny.
Takže nezanevri na chalanov a smelo do toho život je len jeden na to, aby ho človek prežil bez lásky
Som sam, takze co ma trapi vo vztahoch je jedine moja osoba, zatial sa nemusim zaujimat o niekoho druheho...
Ak si si ista ze aj on dost o teba stoji tak to skus,ak mas pochybnosti o nom tak si to skuste vyjasnit co ocakavate skor ako sa do niecoho vrhnete...
To keď nevyjde na prvý raz tak už ako koniec, nič?
Že mozog velí ostať sama, to je fakt dosť divné ... Dúfam, že je to len taká priblblá chvíľková averzia a nič viac ...
Kašli na reči typu chcem byť sama a pod., to keď sa do niekoho náhodou zamiluješ tak mu toto povieš alebo čo?