Tak mam taký dosť vážny problém .. , pri štarte počítača mi ide počítač normálne asi 10-15-30 a niekedy aj 1hodinu podľa toho ako sa mu chce. Potom sa sám reštartuje a vyhodí modrú tabuľku a potom sa mi za 2 sekundy zase reštartuje a následne mi zase nah
@stanodendo1 je možné že tá modrá tabuľka a jej presné znenie je tá najpodstatnejšia informácia (a obvykle aj jediná potrebná) na zistenie v čom je problém. gratulujem ti teda, že tú jedinú a najpodstatnejšiu informáciu si neuviedol. v dôsledku toho nemám možnosť uviesť odpoveď.
bude to pravdepodobne nejaka hardverova chyba. Bud ti odchadza nejaka cast hardveru (mne tak odchadzalo HDD... ignoroval som to, a po nejakom case odisiel uplne). Ale moze to sposobovat aj prehrievanie pocitaca (aj ked tam som BSOD velmi nevidel...).
Skus ho povysavat (myslim jeho vnutro) a skontrolovat vsetky kable. Mozno to pomoze, ak nie, vyhladaj odbornu pomoc (servis).
BSOD powa ... ak nestihas precitat, ze co tam bolo napisane, lebo ti to hned restartne ... tak v "event logu" windowsu, je to tiez napisane ... alebo si vygoogli "how to stop reset after bsod" a daco podobne
a potom od toho sa mozeme odrazit a inak skus www.pcforum.sk, tam ti viac ochotnych ajtakov pomoze ... ale treba napisat aky druh windows je to a ci si nerobil nejaku zmenu predtym nez to zacalo robit a v akej faze instalacie ti sekol win?
mne toto robi ked pustim video cez WM player ale niekedy aj tak ako tebe bezdovodne a potom sa mi dlho zapina pc ale ja mam taky srot ze to az neni mozne ... ma uz 7 rokov a mam na nom vistu ktora je nan moc rychla alebo co takze pocitac nestiha a vlecie sa jak svina no ale asi som ti moc nepomohol tymto
2. blby zdroj (aj to sa mi uz stalo) - zacina ti pomaly odchadzat zdroj a pusti ti na dosku vela / malo napatia
3. chybne clustre na disku - toto by som asi ale vylucil, pretoze sa ti restarty deju "hocikedy" nie len pri jednej a tej istej cinnosti za PC
4. moze ti odchadzat hociktory komponent - v pripade ze ti blbne nejaky komponent - grafika, zvukovka (nie integr.), tak sa tomoze spravat rovnako ako bod c.2
5. skus si otvorit bednu a popozerat na doske kondenzatory - to su tie "valceky", ci nemaju niektore z nich "nafuknutu striesku", ak ano, tak ti odchadza zakladna doska....
je to novy alebo stary pc? skus prebehnut ramky memtestom ci nie su chybne, tak isto to moze byt zdroj, hdd, nieco odchadzat na maticnej atd...ale tymi ramkami by som zacal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Skus ho povysavat (myslim jeho vnutro) a skontrolovat vsetky kable. Mozno to pomoze, ak nie, vyhladaj odbornu pomoc (servis).
a potom od toho sa mozeme odrazit a inak skus www.pcforum.sk, tam ti viac ochotnych ajtakov pomoze ... ale treba napisat aky druh windows je to a ci si nerobil nejaku zmenu predtym nez to zacalo robit a v akej faze instalacie ti sekol win?
2. blby zdroj (aj to sa mi uz stalo) - zacina ti pomaly odchadzat zdroj a pusti ti na dosku vela / malo napatia
3. chybne clustre na disku - toto by som asi ale vylucil, pretoze sa ti restarty deju "hocikedy" nie len pri jednej a tej istej cinnosti za PC
4. moze ti odchadzat hociktory komponent - v pripade ze ti blbne nejaky komponent - grafika, zvukovka (nie integr.), tak sa tomoze spravat rovnako ako bod c.2
5. skus si otvorit bednu a popozerat na doske kondenzatory - to su tie "valceky", ci nemaju niektore z nich "nafuknutu striesku", ak ano, tak ti odchadza zakladna doska....