Boze dnes sme v triede zistili ze nasa nova 15 rocná spolužiačka už má mesačnú dcéru...ty kokos ked som to zistila skoro som odpadla....neviem si to predstavit....so 17ročným chalaniskom...to sa ale dejú veci..a ešte k tomu aj moja segra čaká bábo a tiež
cy3aha...co? ...10rocnu..no boze...ano ma mesacne babo..no kurvy podla mna nie su....vrav si holyknight co chces ale nie su.. poznam obidve...ale tak pekne to dodrbali..sak si dsorali celu mladost....
Ja som akurát dnes počula od kamošky, že 14 ročná otehotnela so 42 ročným a nechce povedať jeho meno, lebo sa boji, že ho zavrú (ja osobne mu to prajem).
A k tomu tvojmu prípadu, čo už, keď deti robia to, čo robiť nemaú a navyše ani nevedia
no to je pravda scasti..ale u nas v dedine su aj taky co sa brali v 25-30 po niekedy aj 7 rocnom chodeni...a teraz sa takisto rozvadzaju..potnam aj osobne
@24 - pretože ti už pomaly ťahá na 17-ku ako vidím a snáď nechceš byť v ničom slabšia ako tvoja sestra - či hej? Necháš tvoju sestru aby v tom bola lepšia??
Inak mama mi raz vravela o takom prípade (až teraz sm si spomenul ) že mladý 17 ročný mali dieťa, vobec ani zaľúbený neboli ten chalan sa k nej iba chodil raz za týžden niečo učiť na PC či čo, inak sa nestretávali. Rodiny ich prinútili vziať sa, chalan celú svadbu preplakal, skoro sa úplne položil. Ako radšej budem panic do 25 ako by som mal niečo také zažiť...
pawlo mas pravdu...ale tak necham ju..sak nech si to uzije ...xixi..som hnusna ja viem..no ale co uz so mnou....nemam rada ked ma v niecom predbehne ale v tomto jej to s radosťou dovolím
no ved antikoncepcia je....ale ked by sa uz stalo...tak by sa uz stalo..keby to obl osobne moj problem tak keby ostanem tehotna tak co uz no...ale urcite by som to potratom neriesila..a niektore baby nemozu uzivat antikoncepciu co je aj moj pripad.. zo zdrav dovodou..ale tak ked je niekto nezotpovedný tak je nezotpovedný..poznam aj pripady ked sa vysrali s rpepacenim na ochranu akukolvek..chalan sa normalne spravil do nej..a ostala v tom....dpc...co sa to deje s tym nasim svetom..a potom vrawia ze sa znizuje porodnost
@37 - To vieš - veď sa spýtaj svojej mamy a potvrdí ti že pred 20timi rokmi sa jebalo oveľa viac na ochranu ako teraz!!! Naši rodičia boli ešte horší ako my a že vraj mi sme tí zlý
@44 - Vieš neviem ako ty - ale rozprávať sa o sexe s rodičmi - na tom nie je nič nezvyčajné. Tvoji rodičia by ťa už mali konečne poučiť ako to chodí s včeličkami a s kvietkami
no čo, aj moja "kamarátka" je tehotná a má len 17..s dákym asi počerným..a kebyže ju vidíte,nepovedali by ste to na ňu,že môže byť tehotná..lebo nikdy dáko xtra za chalanmi "nebehala"..bola skôr taká utiahnutejšia,takže som dosť z toho prekvapená
@54 - To znamená asi toľko že v tvojich semenníkoch je dajme tomu 100 spermií - a z toho sa 96 nedostane dnu a 4 sa dostanú dnu a možno aj prídu k vytúženému cieľu a povesia tam vlaku!!
poznam vel abab co maju v takomto veku deti, aj moja byvala spoluziacka mala v strnastich dieta a nech to kto chce obranuje ako chce, vyhovorky typu "stane sa" neberem, lebo ked je niekto tak hlupy aby mal sex ked to este zjavne ani nevie a nema na to ani vek tak j anemam slov
Náhodou teraz sa rodí strašne veľa detí, skôr pred pár rokmi sa rodilo málo detí, napríklad terejší prváci na základnej a aj celkovo detí na prvom stupni, tých je málo, ale posledné roky sa rodí dosť detí, až veľa
Zaujímavé, že vtedy sa o klesajúcej pôrodnosti toľko nevravelo ako teraz, ked sa rodí naozaj veľa detí
@68 , mne je to jedno, koľko detí sa rodí, ale mňa len štve, že sa stále hovorí o klesajúcej pôrodnosti a pôrodnice sú momentálne preplnené. Ale o všetkom sa asi na slovensku hovorí až o pár rokov dozadu, kedže to už podľa mňa nie je problém minimálne 3 roky, to som tým chcela povedať
A súhlasím, tiež ma zaujíma, čo s niektorých detí vyrastie, ked majú rodičov, čo sú ešte deti.
A ešte teraz ma napadlo, síce neviem, či sa to schválilo, lebo v poslednej dobe nepozerám správy ani nečítam noviny, ale ak schvália, že na každé narodené decko bude príspevok 20 000sk, tak za pár rokov bude viac malých romov ako všetkých bielich
@19 aspoň jedna udrží štatistiku pôrodnosti nad 20rokmi
Inak ako si všímam diskusiu viacerí sa tu celkovo vyšantili vtipnými poznámkami. Prekvapením je pre mňa @holyknight , ktorý paradoxne nepoužíval svoj brilantný slovník.
Roku 1930povedal minister financií dr. Engliš, že pôrodnosť u mladistvých je prejavom nárastu chudoby a biedy v danej oblasti, pretože jedným potešením v živote je neprimeraný sex.
Musím priznať, že rozmýšlam, ťi tento ekonóm nemal predsa len pravdu. Dnes 14ročná mamička nie je žiaden zjav, čo tu pred 10.rokmi vôbec nebolo.
Dosť divná predstava dieťa 10.ročné a matka 24.ročná.
Skôr si myslím, že ideálny vek u dievčaťa na dieťa by mal byť okolo 20rokov, pretože vtey matka teoretický by bola schopná postarať sa o dieťa. Žiaľ na Slovensku chýba osvetová kampaň. Peniaze by aj boli, len škoda, že sa vždy pri dobrých myšlienkách peniaze len rozkradnú
Podľa mňa pánko vystihol súvislosť, ale ovplyvňuje to viacero faktorov, takže formulácia tej vety podľa mňa nie je úplne na mieste, keďže to môže vyplynúť z iných vecí a nemusí to byť len znakom toho ...
Jáj, no keď deti sexujú, majú aspoň vedieť, čo je to ochrana. Potom nech sa nečudujú. Inak u mňa na strednej nebola jedina spolužiačka tehotná. A teraz na výške len jedna. Inak nie viac.
No tak u nás tiež jedna má už tuším 6 ročnú dcéru a ona sama má 20...neviem, ja by som bábo chcela asi až nejak tesne pred 30, takže zatial určite upednostnujem prinajmnenšom antikoncepciu! Lenže už som sa strašne vela krát stretla s tým blbým názorom, že "nemali sme ochranu, však sa nič nemože stat"...a potom pred krámami stresy jak fras či ich dostanu!
Tak ja by som nechcela, staram sa o bratove deti viem co to je. nemam problem ich mat tyzden mesiac, su zlate ale mne by nik tak nepomahal ako oni. a som mlada, chcem skolu a aj ked nemozem momentalne antikoncepciu a na kondomy mam alergiu tak radsej nesexujem. mam rozum
anjelcmuq to je riadne svinstvo s takym starym chujom si lahnut...ako by som vysvetlil ja rodiocom keby som nabuchall 42 rocnu staru kurvu ..mami cakam decko so starou kurvou
Ja berem kyselinu listovu(femibion 400), v nom je aj DHA - 3omega vysokonasytena kyselina. Ale pozor 800-ka nema v krabicke DHA. 800-ka sa bere pri planovani. Vseobecne je znama na spravny vyvoj a rast embria a (plodu)Navyse ma tzv.METAFOLIN, ktory iny vyzivovy doplnok na nasom trhu nema. V tom je femib ion jedinecny. A napokon aj moj maly potrebuje vitaminy a aj mineraly.
Viac info je na www.femibion.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Ale riadne odveci téma
kurvyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Stavím svoj krk na to že do konca 4-tého ročníka nikto neotehotnie v mojej triede!!!!!!!! A som si sakra istý že sa to splní!!!!
Apropo koľko má sestra rokov?
sice......
Ale ba. Brat keď bol v deviatke mal tehotnú spolužiačku.
A k tomu tvojmu prípadu, čo už, keď deti robia to, čo robiť nemaú a navyše ani nevedia
@19 chore ale pocul som uz o tom ze 14 rocnu naduval 42 rocny
Ja tam iba nechápem obe rodiny že ich do toho tlačili. Veď to nemôže fungovať.
@33 Kondóm je iba na 96 percent ochranný... A či ho použili alebo čo použili som nevyzvedal
Prepáč ale zdá sa mi to absurdné
pokial budu muzi nadrzani a mlade baby povolne tak sa nic nezmeni
Tak to je slovo mesiaca
A čo znamená tých 96%?
Tam išlo o to že to nepriamo ukazuje na to že chcem sex a keď by sa dačo stalo mám zaistenú výhovorku - vy ste neboli iný
To sú len slová piesne od horkýže slíže ...
Ale tak mimochodom, rekordne mladá babka mala ooveľa menej
Upresním: Na 4 percentá sa ti kondom skĺzne alebo pretrhne Píše to na obale
Počul som, že 14 ... Len už neviem kde, ak si dobre pamätám tak v telke v programe na štýl guinessových rekordov ...
Zaujímavé, že vtedy sa o klesajúcej pôrodnosti toľko nevravelo ako teraz, ked sa rodí naozaj veľa detí
A súhlasím, tiež ma zaujíma, čo s niektorých detí vyrastie, ked majú rodičov, čo sú ešte deti.
Určite to nebude za každé, veď už teraz sa robia opatrenia proti väčšiemu počtu detí v rodinách
Inak ako si všímam diskusiu viacerí sa tu celkovo vyšantili vtipnými poznámkami. Prekvapením je pre mňa @holyknight , ktorý paradoxne nepoužíval svoj brilantný slovník.
Roku 1930povedal minister financií dr. Engliš, že pôrodnosť u mladistvých je prejavom nárastu chudoby a biedy v danej oblasti, pretože jedným potešením v živote je neprimeraný sex.
Musím priznať, že rozmýšlam, ťi tento ekonóm nemal predsa len pravdu. Dnes 14ročná mamička nie je žiaden zjav, čo tu pred 10.rokmi vôbec nebolo.
Dosť divná predstava dieťa 10.ročné a matka 24.ročná.
Skôr si myslím, že ideálny vek u dievčaťa na dieťa by mal byť okolo 20rokov, pretože vtey matka teoretický by bola schopná postarať sa o dieťa. Žiaľ na Slovensku chýba osvetová kampaň. Peniaze by aj boli, len škoda, že sa vždy pri dobrých myšlienkách peniaze len rozkradnú
Asi sme už rozumnejšie.
Ja berem kyselinu listovu(femibion 400), v nom je aj DHA - 3omega vysokonasytena kyselina. Ale pozor 800-ka nema v krabicke DHA. 800-ka sa bere pri planovani. Vseobecne je znama na spravny vyvoj a rast embria a (plodu)Navyse ma tzv.METAFOLIN, ktory iny vyzivovy doplnok na nasom trhu nema. V tom je femib ion jedinecny. A napokon aj moj maly potrebuje vitaminy a aj mineraly.
Viac info je na www.femibion.sk
Erika.