Samé zľavové stránky, zľavomaty, zľavydňa a neviem čo... :D
Neleze vám to na nervy, že čokoľvek čo otvoríte je tam nejaká zľava? Ono to je síce pekné, že zľava, a také, že 50% zľava, ale väčšinou sú to aj tak predražené veci... Alebo nie? Čo si o tom myslíte? Je to dobrý biznis? A už ste niekedy niečo tak kupovali
beriem to tak ako to je, síce tam napíšu že zľava 50% ale tá cena je je taká aká má byť normálne akurát k nej prirátajú tých x% a napíšu že to bola pôvodná... čiže nepozerám na zľavy ae na ceny, či je alebo neni zľava je to jedno... iba občas v obchodoch na potraviny atď sa to dakedy oplatí
jo a ak myslíš konkrétne zľavové stránky tak to je dobrý biznis, ale je ich už veľa čiže majú problém sa nejak presadiť, to tuším vymysleli v zahraničí a tu len kopírujú ten obchodný model. tam je vždy dajaká podmienka, ktorá sa musí splniť aby bola zľava uznaná
Nie, však na zlavadna.sk a podobných portáloch som nakúpil dosť dobrých zliav. Pizzu namiesto za 5 za 2e.. alebo 4 veľké pivá, 16 malých, 4 poldecáky a 4x pivná doska čo boli slaninky, klobásky atď., všetko za 12 eur... prezul som gumy na letné za 10e a tak, určite sú tam super zlavy
no podla mna je to super vec samozrejme ze niektore portaly si prihadzuju ale napriklad teraz som vychytal na SaleBook.sk apartman pre 6 ludi na 3 dni za 60 eur na Velkej Raci co je podla mna super deal... staci len nakupovat na portaloch ktore su kvalitnee
Ak chcete mat zlavy aj vo vasom meste a este na tom zarobit, pozrite si www.zozenzlavu.sk. Ak vybavite zlavu, ktoru si vyberie niektory zlavovy server, dostanete proviziu z predaja.
podľa mňa sú fajn... jasné, že sa nájdu aj také, čo sa neoplatia. ale to si proste treba dobre pozrieť, príp. overiť, a nekpovať všetko rad za radom - len to, čo potrebujete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
jo a ak myslíš konkrétne zľavové stránky tak to je dobrý biznis, ale je ich už veľa čiže majú problém sa nejak presadiť, to tuším vymysleli v zahraničí a tu len kopírujú ten obchodný model. tam je vždy dajaká podmienka, ktorá sa musí splniť aby bola zľava uznaná
kto hľadá najnižšiu cenu, skúste agregátor - všetky zľavy sú napr. na » www.zlavypokope.sk/main.php?page=s...
vyhľadáte, čo Vás zaujíma, porovnáte ponuku a ušetríte