@mumford z tej knihy sa mi strašne blbo učilo, pretože som dieťa rozmaznané veľkými obrázkovými knihami typu Project, Matrix zo školy.. má komunistický design a občas aj dialógy. ale zrejme nemá konkurenciu
airia + ostatní záujemcovia o fr. jazyk: Záleží na vás, ako intenzívne a s akým záujmom sa chcete jazyku venovať. Na začiatok by som vám odporučila siahnuť po známych učebniciach Campus spolu s pracovnými zošitmi, z ktorých sa vyučuje aj vo Francúzskom inštitúte.
Po osvojení základov vám odporúčam nahliadnuť na stránku » www.ccdmd.qc.ca/fr/... , ktorá zahŕňa výučbu francúzskej gramatiky, štylistiky, morfológie a syntaxe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.martinus.sk/?uItem=67521... (nájdeš ju aj tuším na nete v pdf. súboroch )
@3 tiež odporúčam túto...ale aj s CD....treba najprv veľa, veľa počúvať, až potom sa pustiť do učenia
Po osvojení základov vám odporúčam nahliadnuť na stránku » www.ccdmd.qc.ca/fr/... , ktorá zahŕňa výučbu francúzskej gramatiky, štylistiky, morfológie a syntaxe.
Z nej praktizujú výučbu aj francúzski lektori.
Tak to bolo len zopár zaujímavých tipov.