ahojte .. nevyznam sa do toho.... vobec preco to robi. Čitala som si nejake fora na internete, ale nedocitala som sa, resp neviem si pomoct....viete mi poradit co robit, aby sa nezapinal len tak sam od seba?...myslim, ze doma mi to nerobi iba ked so
asi len kontakt na tlacitko spustenie pocitaca, nieco s nim neni v poriadku. ak sa ti kvoli tomu nevypina tak to neni az tak zle ale tak oprava jedine.
@p0n0sk4 myslel som s tym ze pokial sa ti sam od seba nevypina tak a maximalne len zapina tak to mas este v poriadku ale v kazdom pripade tazko takto zistit co s tym mas, ked nemas nikoho v svojej blizkosti kto sa vyzna pocitacom tak chod niekde kde opravuju pocitace a opytaj sa ich z coho to moze byt a kolko by to stalo. ale myslim ze to bude len volaka blbost za par korun.
ved @midnight napisal vcelku dost dobru moznost podla mna, to si ocekuj prve, wake on lan reaguje na podnety zvonka ... ak si v BA cumol by som na to pripadne, ak si netrufas ci nemas dakoho
tuho rozmýšľaj, kto môže na teba myslieť z onoho sveta, potrebuje pomoc - modlitbu lebo je v očisci (je nebo, očistec a peklo) a bol sviatok zomrelých a určite sa nikto zaňho nemodlil...
ten dotyčný alebo dotyčná si vybral/a teba, zapaľ sviečku a pomodli sa za spásu jeho duše, veľmi tej dušičke pomôžeš
filip
čítal som x prípadov, že nebožtíci takto na seba upozorňuju, , môže blikať aj svetlo, počuješ kroky, búchanie, hlasy, no a tebe sa zapína počitač
žijeme v čase, kedy cela Zem a vesmír prechádza do druhého veku, taketo javy sa budu len zintenzivňovať
este som chcela dodat, ze na noc ho vypnem normalne cez start...skor ma hneva.... ze odbehnem niiekam zaklopim...a vratim sa a pocitac ide...a ked ide dlho sa akoby prehrial a hlucny je preto ma to hneva..... a @zajkousko myslim si, ze to bude mat skor technicku zavadu ako duchovnu
@aztek no minule som mala vytiahnuty kabel ( cize isiel len na baterku...) zaklopila som ho ...teda "isiel spat" a zrazu o 10 minut sa nastartoval a isiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
prípadne si k tomu zavolaj niekoho kto sa v tom trochu vyzná a povedz mu nech ti v BIOSe vypne "Enable wake on lan", to možno pomôže.
alebo ešte lepšie, vypínaj ho
ten dotyčný alebo dotyčná si vybral/a teba, zapaľ sviečku a pomodli sa za spásu jeho duše, veľmi tej dušičke pomôžeš
filip
čítal som x prípadov, že nebožtíci takto na seba upozorňuju, , môže blikať aj svetlo, počuješ kroky, búchanie, hlasy, no a tebe sa zapína počitač
žijeme v čase, kedy cela Zem a vesmír prechádza do druhého veku, taketo javy sa budu len zintenzivňovať
vidiš, ako sa tvoj kamoško stara o tvoje pohodlie...........
a založ, založ brate firmičku, každé euríčko sa zíde .......
filip